عضو مجلس خبرگان رهبری:

قبل از تامین منافع ملی و ملاحظات رهبری، نباید توافق شود/ اتفاقات دولت قبل که ظریف برجام را کامل نخوانده، امضا کرده بود، تکرار نشود

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: متن توافق در اختیار مردم قرار گیرد و تمام آن توسط مردم مطالعه شود تا اتفاقات دولت قبل که آقای ظریف برجام را کامل نخوانده، امضا کرده بود، تکرار نشود.

قبل از تامین منافع ملی و ملاحظات رهبری، نباید توافق شود/ اتفاقات دولت قبل که ظریف برجام را کامل نخوانده، امضا کرده بود، تکرار نشود

مهمترین بخش سخنان حجت‌الاسلام‌ جواد مجتهد شبستری، بدین شرح است:

-دولت و مردم ما به دنبال توافق و رفع تحریم‌ها هستند ولی نه به هر قیمتی؛ یعنی توافق معقول و برجامی که مصالح ملت ایران در آن کاملاً دیده و تضمین شود، مطلوب ملت ایران است، بنابراین اگر دولت محترم با تأمل مذاکرات را بررسی می‌کند و با تأنی قضایا را پیش می‌برد، به این خاطر است که اولاً باید مصالح و شرایط کشور در نظر گرفته شود و ثانیاً در حال حاضر توپ در زمین دولت آمریکاست، یعنی جمهوری اسلامی ایران نظرات خودش را منعکس کرده و این دولت آمریکا و کشورهای غربی هستند که باید به آن پاسخ دهند.

-در مقطع کنونی بسیاری از کشورها، فرمایش مقام معظم رهبری و خواسته ملت ایران را در مورد اخذ تضمین‌های لازم برای اجرای تعهدات، منطقی قلمداد کردند. برای ما مهم است اینطور نباشد که هر دولتی در آمریکا روی کار بیاید، بتوانند قرارداد با ایران را به هم بزند و یک طرفه و بدون هیچگونه پرداخت غرامتی از برجام خارج شود؛ این مسئله به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست، بنابراین اگر در این مورد تأمل و تأنی از ناحیه دولت وجود دارد، برای این است که منافع ملت در نظر گرفته شده و تضمین های لازم اخذ شود.

 

-اینکه گفته شود باید بدون هیچ قید و شرطی برجام را امضا کنیم، قطعاً غیرمعقول و مخالف مصالح کشور است و قطعاً باید تضمین‌های لازم اخذ شود تا هر کشوری نتواند یک طرفه از این قرارداد خارج شود. شاید این افراد دنبال این هستند که ما بدون در نظر گرفتن شرایط و تضمین های لازم کار را تمام کنیم ولی این به مصلحت کشور نیست و باید اجازه دهیم تا کارشناسان و مسئولان ما که در این حوزه مسئولیت دارند، یعنی شورای عالی امنیت ملی، وزارت امور خارجه، رئیس محترم جمهور و احیانا در صورت نیاز تصویب مجدد، مجلس شورای اسلامی، تمام جوانب را رعایت کرده و با دقت لازم، بندهای برجام را مجدداً بررسی کنند.

-معتقدم حتی می‌توان در صورتی که مصلحت ایجاب کند، متن توافق در اختیار مردم قرار گیرد و تمام آن توسط مردم مطالعه شود تا اتفاقات دولت قبل که آقای ظریف برجام را کامل نخوانده، امضا کرده بود، تکرار نشود. باید تمام شرایط و متن قرارداد، کاملاً خوانده شده و به درستی ترجمه شود و بعد از آن که تمام جوانب قضیه سنجیده شد، به امضا برسد تا جوری نباشد که ما توسط نسل های آینده مورد سوال و احیاناً مواخذه قرار بگیریم و از ما سوال کنند چرا مصالح کشور را رعایت نکردید؟

-در به نتیجه رسیدن مذاکرات نباید عجله داشته باشیم و قبل از اینکه منافع ملی و ملاحظات مورد نظر مقام معظم رهبری که چند سال پیش فرموده بودند، تأمین شود، نباید برای رسیدن به توافق به هر قیمتی عجله کرد بلکه باید توافق را بر اساس مصالح، شروط و تضمین‌های معقول و منطقی، قبول و امضا کنیم.

منبع: جماران
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس
    0

    شما خوب بخونید بعداً حرفی نداشته باشید ،،، در این دولت برجامی که امریکا و اروپا امرا بپذیرد بدان که گشادترین کلاه را بر سر ایران گذاشته اند برجام ان بود که ظریف انجام داد ، امریکا وقتی فهمید کلاه بر سرش رفته از ان خارج شد ،، حالا تا کلاه سرمان نگذارد برجام را امضا نمیکند

  • نانشناس
    0

    ملاحظات مردم هیچ ؟؟؟؟

  • ناشناس
    0

    بدون تایید رهبری کاری انجام نمیشه چه دوره طریف چه الان

  • ناشناس
    0

    الکی نگین منافع ملی بعد خودتون بخورین تجربه چند دهه ثابت کرده هیچ چیز جز بدبختی و تورم و گرانی به مردم نرسیده پس از مردم مایه نزارین

  • ناشناس
    0

    آقای دکتر ظریف و تیم همراه او به اندازه تک تک تار موهای شما آخوندهای بی سواد متن و مفاد برجام را خوانده بود و با علم به اینکه برجام ۷ طرف دارد و باید ملاحظات هفت کشور عضو برجام در آن گنجانده و بر روی تمامی بندهای آن توافق شود لذا از تکروری و به کرسی نشاندن حرف خود تحت هر شرایطی و لجبازی با طرفهای دیگر برجام امتناع می کرد و فقط به فکر تأمین حداکثری منافع ملی ایران بود به نحوی که اقدامات او منجر به انعقاد برجام هم بشود و برجام از دست نرود!

  • ناشناس
    0

    خب اگر قرار باشه مردم در تحریم سالها عذاب و سختی کشیدن و الان هم اگر منافع ملی و مردم تامین نشه و زندگی مردم در اثر برداشتن تحریمها بهتر نشه ،همان بهتر برجامی به ثمر نرسه!