یک تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در نقد سند ۲۰۳۰:
آنها که در خیابانند، نه تنها خودشان، بلکه پدر و مادرشان نیز در همین نظام، آموزش دیدهاند
یک تحلیلگر مسائل سیاسی اظهار داشت: باید صریح گفت؛ آنان که امروز در خیابان معترضند و با تعبیر رسمی اغتشاشگر معرفی میشوند، بر خلاف نسل قبل، نه تنها خودشان، بلکه پدر و مادرشان نیز در همین نظام، آموزش دیدهاند.
عباس عبدی در روزنامه اعتماد با اشاره به سخنان رئیس جمهور در نقد سند ۲۰۳۰ نوشت: بیان این سخنان نیازمند پشتوانه تحقیقی است. اگر ممکن است برای ما که در ایران هستیم و آموزش عمومی کشور را یکی از پرمسالهترین موضوعات جامعه میدانیم، یک نقد مکتوب و دقیق از سند ۲۰۳۰ به علاوه مستندات ادعای فوق را منتشر کنید.
البته نقدی علمی و چارچوبدار که همراه با کلیگویی نباشد. همچنین گزارشی دقیق از دستاوردهای آموزشی ادعایی مبتنی بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ایران ارایه کنید.
باید صریح گفت؛ آنان که امروز در خیابان معترضند و با تعبیر رسمی اغتشاشگر معرفی میشوند، برخلاف نسل قبل، نه تنها خودشان، بلکه پدر و مادرشان نیز در همین نظام آموزش دیدهاند. شما که این همه روی خانواده انگشت میگذارید، توجه باید کنید که اتفاقا نظام آموزشی ایران خانواده را تخریب کرده است. نوشتن برنامه راهبردی و ردیف کردن کلمات و جملات زیبا، هیچ مشکلی از آموزش را حل نمیکند.
اگر حل میکرد، الان باید بهترین جامعه را میداشتیم، چون به اندازه کافی سندهای زیبا و با جملات زیباتر داریم، خروجی این نظام آموزشی، همین است که میبینیم. شاید بتوان گفت جوهره نظام آموزشی کشور، دیندار کردن جوانان است.
در مقابل، قطعا میتوان گفت، کمترین موفقیت نظام آموزشی در همین حوزه است، بالاتر از این ادعا هم وجود دارد، نه فقط موفقیت نداشته که شکست فاحشی در دیندار کردن جوانان داشته است. چرا؟ یک بخش آن به حوزه عمومی جامعه و سیاست برمیگردد که محل بحث کنونی نیست، ولی یکی از علل اصلی دور شدن جوانان از دینداری، نظام و سیاستهای آموزشی است.
رویکرد دیندار کردن مردم بر اساس آموزش سادهلوحانه است. ریاضیات و فیزیک و فلسفه و علوم اجتماعی را باید آموزش داد، ولی آموزش، راه اصلی دینداری نیست. این به معنای نفی آموزش دین نیست، بلکه فرعی بودن آن است.ای کاش آقای رییسی دستور میداد که نتایج گزارش رسمی فرهنگستان علوم را در اختیارشان میگذاشتند تا نتایج تاسفبار آزمونهای بینالمللی دانشآموزان ایرانی را بدانند. ۳۲ درصدشان زیر شاخص فقر آموزشی است، این رقم در سطح بینالمللی فقط ۸ درصد است.
در این باره ۵۰ کشور از ۵۸ کشور وضعشان بهتر از ماست. رتبه ایران در شاخص جهانی دانش، پایین است و در حال پایین رفتن نیز هست. سهم آموزش و پرورش از تولید ناخالص داخلی و نیز بودجه دولت بسیار کمتر از میانگین جهانی است.
اینها موارد قابل سنجش است؟ اگر به امور کیفی و مشکلات آموزگاران و رفتارهای دانشآموزان پرداخته شود، وضعیت ناامیدکنندهتر هم خواهد شد. امیدواریم سخنرانیهای مسوولان مستند به شواهد و آمار و منطقی و مستدل باشد.
رئیس جمهور در مبارزه با فساده هیچی نمیتونه کافیه نحوه رئیس جمهور شدنش را یکبار دیگه مرور کنه
راستی رفقا یکبار برای همیشه یکی بیاد بگه این آقا واقعا شیش کلاسه ست؟ یا دکتره؟ چون خیلی تکرار شده این موضوع ولی هیچ منبع مطمئنی براش ندیدم گفتم بپرسم!
رییس جمهور قاصب عبدی منفور به کجا باید پناه برد
مردم را با دین فریب دادند ،خودشان در پوشش دین؛ دزدی ، اختلاس ، رانت ، چپاول و.. کردند برای خودشان و فرزندانشان و جیر بگیران دور و برشان همه چیز را محیا و از 80 درصد مردم به شدت دریغ کردند . فقط دروغ و فساو کثافت دیدیم و بس .
چه جوری بایدنسل جوان را دین دار کردوقتی بچه ات ازت بپرسد پدر یا مادر: اسلامی که میخواهید من را بهش معتقد کنید همینه که داریم میبینیم ؟چه جوابی داریم بدیم .
جوانان دیگر به دنبال خرافات قدیمی نیستند حکومت یک عمر گوش ما را با این چیزا پر کرد و خودشان مشغول تاراج و غارت ایران شدن
مردم نه ریسی رو قبول دارن نه قالیباف رو
چه انتظاری دارید
هر دو باید استعفا بدن و کلا از سیستم مدیریتی برن بیرون
معمولا ضد هر چیز از درون خودش میاد مثل اینکه شما شلوارت قیر ریخته بانفت پاک می کنی این مسله در مورد دین داری هم صادق است دین داری غلط بی دینی تولید می کند
آفرین احسنت کاملا صحیح
بزن باران که دین را دام کردند....
سخن اما خمینی را منویسم، سانسور نکنید: "این جمهوری را تضعیفش نکنید. بترسید از آن روزی که مردم بفهمند در باطن ذات شما چیست، و یک انفجار حاصل بشود. از آن روز بترسید که ممکن است یکی از «ایام الله» پیدا شود و آن روز فاتحه همه ما را می خوانند"
یک تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در نقد سند ۲۰۳۰:
آنها که در خیابانند، نه تنها خودشان، بلکه پدر و مادرشان نیز در همین نظام، آموزش دیدهاند//
نه! کدام آموزش؟!
اطلاع موثق هست که، از زمانی دانشگاههای خصوصی پولی و مدارس پولی و مراکز مهارتی پولی خصوصی شده، عمدتا فساد آموزشی و مدرکفروشی (با ظهر قانونی) برقرار است، آموزش نیست چه برسد به تربیت/ تعلیم تربیت (اموزش و پرورش) سی سالست رو به انحطاط است، فقط توی هیمن سایت سزچ کنید طی سه سال اخیر بحران کرونا، چقدر انتقاد کردند فساد آموزشی، نه مردم و نه مسئولان توجهی نکردند، حتی محرز اسم بردند فلان موسسات فاسد مدرکفروش، اما کو یکبار اثر داشت، حتی اصلاح ازمون و گرفتن ازمون از این موسات فاسد نکردند، نسلی کمسواد و مستعد فساد و خیانت.
خلاصه آموزش و. پرورشی در کرا نیست. نهاد دارد هر روز بیشتر آلوده به نفوذی مفسدانی است که مردک خریدند و با پارتی اشغال کردند این افراد نالایق! چه بسا همینها جنایتی مثل اخیر علیه دختران ایجاد کردند و پای نظام اسلام نوشتند. هر چند نظام مسئول است به این فساد آموزشی پایان دهد، این وزیران بی مسئولیت ارشاد و اموزشی مواخذه و برکنار کنند! یکسال است همچنان در مرکاز ارشاد دارند مدرکفروشی میکنند.
آموزشی که از فرهنگ غرب امده
امثال عبدی زرزر زیاد می کنند