حدادعادل: به برخی دوستان مجلس گفتهایم تندروی نکنید/ آنان میگویند مگر آقا نفرمودند نیروهای انقلابی را با عنوان تندرو از میدان به در نکنیم؟/ از افراط و تفریط خودداری کنیم
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه یکی از جلوههای عقلانیت دوری از تندروی است، گفت: ما گاهی به بعضی از دوستان در مجلس یا جاهای دیگر میگوییم تندروی نکنید. ما باید از افراط و تفریط خودداری کنیم و بدانیم در سیاست داخلی هم با اصول حکمت و مصلحت و عزت سروکار داریم.
غلامعلی حدادعادل در نشست هفتگی وبیناری مسئولان شورای ائتلاف در استانها، گفت: در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب باید این حقیقت را برای خودمان مرور کنیم که جوهر و عناصر اصلی انقلاب ما ایمان به خدا و کار برای خدا و قدم نهادن در راه مبارزه با طاغوت و ظلم و بیعدالتی و وابستگی به بیگانه بود که هم در شخص امام در حد اعلی و هم در رهبران اصلی انقلاب و هم در تودههای مردم متجلی بود.
حدادعادل افزود: روحیه معنوی مردم در ماهها و هفتهها و روزهای منتهی به پیروزی انقلاب را به خاطر آوریم. آنانی که شاهد بودند به خودشان یادآوری کنند و برای آنانی که شاهد نبودند تعریف کنند و توضیح دهند تا نسلی که امروز وارث انقلاب شده بتواند تصویر و تصوری از آن روزهای پیروزی داشته باشد.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به وضعیت سیاسی کشور، گفت: شرایط سال ۴۰۳ از حیث تحولات و اتفاقات قابل قیاس با هیچ سالی از ۴۶ سال اخیر نیست. تحولات یکساله اخیر سبب بروز برخی چالشها و فرصتها در فضای سیاسی کشور شد.
وی با اشاره به روی کارآمدن دولت جدید و وظیفه نیروهای انقلابی برای کمک به دولت مطابق فرمایشات و دستور رهبری گفت: در این دوران نیز مبنای ما در شورای ائتلاف همان سه رکن اصلی بود که از امام و رهبری آموخته بودیم و هنوز و همچنان بر ایمان به سه رکن معنویت، عدالت و عقلانیت استوار هستیم.
حدادعادل با بیان اینکه یکی از جلوههای عقلانیت دوری از تندروی است، گفت: ما گاهی به بعضی از دوستان در مجلس یا جاهای دیگر میگوییم تندروی نکنید و آنان میگویند مگر آقا نفرمودند نیروهای انقلابی را با عنوان تندرو از میدان به در نکنیم؟ ما میگوییم بله؛ آقا فرمودند ولی این را به آن کسانی گفتند که سالهاست خط خودشان را جدا کردند؛ ضمن اینکه معنی این فرمایش حضرت آقا این نبود که اصلا تندروی وجود ندارد.
وی افزود: ما باید از افراط و تفریط خودداری کنیم. همانطور که رهبری معظم انقلاب در سیاست خارجی صحبت از عزت و حکمت و مصلحت میکنند، بدانیم در سیاست داخلی هم با یک اصولی مثل حکمت و مصلحت و عزت سروکار داریم و ببینیم که در شرایط فعلی با اوضاع جهانی و وضعیتی که در منطقه پیش آمده و دولت چهاردهم هم تازه کار خودش را شروع کرده، اگر جامعه به هم بریزد، دودستگی ایجاد شود، وفاق ملی که دولت شعار آن را میدهد محقق نشود و بلکه ستیزهای بین گروههای مردم پدید آید، این بهترین بستر است تا دشمن بتواند نقشههایش را اجرا کند.
حالا خودت کند رو بودی ؟؟
دیگه چیزی فروپاشی اقتصادی فاصله ای نیست دلار صد هزار تومانی در راه است در این فروپاشی تندرو چه معنی دارد
ما ملت ایران در این ۴۶ سال هیچ عدالت ی نه دیدیم نه لمس کردیم نه احساس کردیم دلارهای فروش ثروت خدادادی مردم ایران را چی شد کجا گم شده خرج کدامین کشورهای بیگانه شده و میشود؟؟؟
اگر دنبال همان شعر وشاعری باشی مشکلی دارد
این حرف سه ایراد و عیب بزرگ اندیشه اصولگرا را بر ملا می کند. ۱ - شما گاهی به بعضی از دوستان می گویید تند روی نکنند. بالتبع گاهی هم به بعضی از دوستان می گویید تند روی کنید. تندروی در اندیشه اصولگرایی یک عیب و قباحت رفتار سیاسی محسوب نمی شود. بلکه تند روی یک روش و وسیله برای رسیدن به اهداف است. چیزی شبیه کند روی. هر نو افکار و گفتار و کرداری که شما را به اهداف برساند یا نزدیک تر کند. همان شرعی و قانونی است. بنابراین تند روی عیب نیست بلکه گاهی عین صواب هم است.
۲ - وقتی رهبر می فرمایند نیروهای مذهبی را به اسم تند روی از صحنه خارج نکنید معنایش این نیست که به اسم فعالیت مذهبی تندروی کنید و کاری که نیروهای مذهبی انجام میدهد اشکال شرعی و قانونی ندارد. گفته رهبر حرف حق است. اما دومین عیب اندیشه اصولگرا طلب باطل کردن از حرف حق است.
۳- سومین عیب بزرگ اصولگرایان این است که با رهبر زاویه دارند هم در گفتار و هم در رفتار. اما برایشان مهم نیست. و این زاویه را نه تنها ننگ سیاسی و عقیدتی خود نمیدانند. بلکه آن را حق مسلم خود می دانند.
چه کسی ناصح است.