پوتین: طالبان نماینده افغانستان نیست اما باید با آنها کار کرد
رئیس جمهوری روسیه بر لزوم هماهنگی مواضع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و پیمان امنیت جمعی در مورد به رسمیت شناختن دولت طالبان تاکید کرد.
ولادیمیر پوتین بر لزوم هماهنگی مواضع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و پیمان امنیت جمعی در مورد به رسمیت شناختن دولت طالبان تاکید کرد و گفت: دولت موقت در افغانستان را نمی توان نماینده این کشور نامید، اما کار کردن با آنها ضروری است.
به گزارش دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین، پوتین روز جمعه در نشست مشترک سران کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی و سازمان همکاری شانگهای در دوشنبه گفت: در مورد به رسمیت شناختن دولت افغانستان با اشخاصی که می گویند باید مواضع خود را در این مساله هماهنگ کنیم، موافق هستم.
وی افزود: اظهارات شرکای ما (سران کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی و سازمان همکاری شانگهای) حاکی از آن است که کشورهای ما رویکردهای مشابه در مورد واکنش به تهدیدها از افغانستان دارند.
پوتین گفت: نیروهای غربی با خروج از افغانستان مسائل بزرگی را در این کشور برجای گذاشتند که شامل تهدید تروریسم، قاچاق مواد مخدر، تبهکاری سازمان یافته و افراط گرایی مذهبی می شود.
زرادخانه بزرگ سلاح های غربی در افغانستان
رئیس جمهوری روسیه گفت: غرب با ترک سرزمین افغانستان، زرادخانه بزرگی از سلاح های پیشرفته و ادوات و تجهیزات جنگی و انواع مهمات در آن کشور برجای گذاشت.
وی افزود: تنها چیزی که گروه طالبان پس از حضور بیست ساله ائتلاف غربی در افغانستان بدست اورد، مجموعه بزرگی از سلاح های پیشرفته بود و در این مساله هیچ نکته خوبی وجود ندارد.
روسیه از کنفرانس کمک کنندگان به افغانستان حمایت می کند
پوتین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: گروه طالبان بازسازی زیرساخت های افغانستان را هدف مهم می داند اما همه در افغانستان می دانند که این گروه نمی تواند چنین کاری را بکند.
وی افزود: به همین دلیل روسیه از ایده برگزاری کنفرانس بین المللی کمک کنندگان به افغانستان تحت نظارت سازمان ملل حمایت می کند.
پوتین خاطرنشان کرد: اقتصاد افغانستان در کل در وضعیت بسیار دشواری قرار دارد و همه منابع مالی این کشور واقع در کشورهای دیگر راکد شده است.
به گفته وی، نیمی از مردم افغانستان نیاز به کمک های انسانی دارند. این نگرانی وجود دارد که عدم وجود پول در خزانه افغانستان، آنها را وادار به قاچاق مواد مخدر و سلاح کند.
منبع: ایرنا
38
غرب افغاتستان را به قومی وحشی و خونریز با برنامه تحویل داد.کشورهای منطقه هم طالبان را مشکلی بزرگ در برابر خود میبینند.اگر کشورهای منطقه در درون کشورهای خود خودکامگی و سرکوب شدید اعمال نمیکردند مشکل طالبان تحمل پذیر بود اما خودکامگی و زیر پا گذاشتن حقوق اولیه مردم حز برابری حکومتهایشان با طالبان نزد مردم خود نیست و این خود انزجار مردم را شدیدتر میکند جایی که نقش طالبان در منطقه برای درک بیشتر زود است مع الوصف کشورهای منطقه برای پیش گیری و به تاخیر انداختن عواقب حضور طالبان پیشدستی میکنند که او را کژدارومریز به رسمیت بشناسند.
وضعیت مردم افعانستان از کشت مواد مخدرهست که خرج شون دار میاد