محسن رضایی به دنبال جلوگیری از انتشار مقالات علمی دانشجویان و اساتید در نشریات علمی خارجی؟/ معاون رئیس جمهوری: برخی دانش را در قالب مقالات خارج میکنند؛ باید برای جلوگیری از این مشکل فکر جدی کنیم
معاون رییس جمهور گفت: برخی خودشان از کشور خارج نمیشوند، اما دانش را در قالب مقالات خارج میکنند پس باید برای جلوگیری از این مشکل فکر جدی کنیم و فکر جدی این است که تحریمهای داخلی را برداریم.
معاون اقتصادی رییس جمهور با بیان اینکه تحریم ناپذیری ما از داخل اقتصاد ایران میگذارد، گفت: مشکل بزرگ فرار دانش و فناوری است که بیش از فرار مغزها وجود دارد، زیرا دانش را تولید میکنیم اما به صنعت و تجاریسازی تبدیل نمیشود.
رضایی در جمع کارکنان مرکز فناوری «بُن دا» خطاب به نخبگان این مرکز، گفت: شما امتداد جوانان دهه اول انقلاب هستید که وقتی کشور با جنگ تحمیلی مواجه شد و ملت ایران در غربت جهان قرار گرفت، ملت را از غربت نجات دادند.
معاون اقتصادی رییس جمهوری افزود: اکنون هم شاهد ظلمی تحمیلی هستیم و شما جوانان ادامه دهنده پیشرفت و سربلندی ایران هستید.
محسن رضایی گفت: ایران در رابطهای بین المللی در عرصه هستهای به توافق رسید که البته خیلی مطلوب ما نبود، اما برای آنچه حقانیت خود را نشان دهیم به توافق رسیدیم.
وی تاکید کرد: امروز هم در مذاکرات هستهای جدیتر از همه طرفهای مذاکره هستیم، اما شاهدیم که مشکل آنان برنامه هستهای ما نیست، بلکه مشکلشان در این است که قدرتی نوظهور شکل نگیرد و ایران پیشرفته سر بلند نکند.
معاون اقتصادی رییس جمهوری افزود: اساس تولید و ثروت در کشور از فناوری، نوآوری و خلاقیت میگذرد که اگر در جامعه خلاقیت، نوآوری، پژوهشهای نوآورانه و حرکت در مرزهای دانش انجام نشود، فقر و بیکاری گسترش مییابد و مسایل فرهنگی ایجاد میشود.
رضایی گفت: بنابراین سرچشمه تولید، ثروت، تجارت و صادرات به مساله پژوهش و نوآوری باز میگردد.
وی افزود: بنیاد «بُن دا» و موسسات مشابه در کانون تولید ثروت در کشور قرار دارند که میتوانند با ثروت آفرینی سبب رفع فقر، اشتغال زایی و افزایش صادرات شوند.
معاون رییس جمهور تصریح کرد: مشکل بزرگ فرار دانش و فناوری است که بیش از فرار مغزها وجود دارد، زیرا دانش را تولید میکنیم، اما به صنعت و تجاری سازی تبدیل نمیشود.
رضایی گفت: میان تولید دانش برای مراحل بعدی یعنی صنعتی شدن از قدیم موانعی در اقتصاد کشور وجود دارد و تحریمهای داخلی دهها برابر تحریمهای خارجی است.
وی افزود: جوانان ما دانش تولید میکنند، اما قبل از صنعتی شدن به علت موانع بسیار خسته میشوند و دانش و فناوری از کشور خارج میشود.
معاون رییس جمهور گفت: برخی خودشان از کشور خارج نمیشوند، اما دانش را در قالب مقالات خارج میکنند پس باید برای جلوگیری از این مشکل فکر جدی کنیم و فکر جدی این است که تحریمهای داخلی را برداریم.
رضایی افزود: حتی با تحریمهای خارجی میتوان مقابله کرد، زیرا کسانی که تحریمهای خارجی را اعمال کرده اند چشمشان به شکست داخلی و تحریمهای درونی است و اگر ببینند که دانش ما به محصول تبدیل میشود و این محصولات در بازارهای ۱۵ کشور همسایه و حتی عرصه بین الملل عرضه شود، دیگر به خود اجازه نمیدهند ما را تحریم کنند.
وی با اشاره به ناتوانی آمریکا برای استمرار تحریم چین و روسیه، گفت: تحریم ناپذیری ما هم از داخل اقتصاد ایران میگذرد و اگر اقتصاد ملی شکوفا شود تحریمها بیخاصیت میشوند و دنیا حاضر نخواهد بود به تحریمهای بیخاصیت ادامه دهد.
رضایی به کارکنان شرکت بُن دا وعده داد که مشکلاتشان را در دولت حتما پیگیری میکند تا رفع شوند و با تمام توان از آنان حمایت خواهد کرد.
معاون اقتصادی رییس جمهور پیش از ظهر امروز با حضور در مرکز فناوری بُن دا از بخشهای مختلف این مرکز فناورانه که از مراکز دانش بنیان فعال در عرصه انرژی، زیست فناوری و توسعه کسب و کارهای نوپدید است، دیدن کرد.
این چوپان زاده بی سواد حرفهاش به درد گفتن در گوش حمار هم نمی خوره . واقعا تاسف داره
آقای رضایی بیاد تئوری های پیچیده جنگی را که در عملیات کربلای ۴ پیاده کرد را طی مقاله با نام مستعار سبزوار به خارجی ها ارئه کند تا طی این عملیات فریب بتونیم اونها را گروگان بگیریم و بعدش برای ازادیشون چندین میلیارد بگیریم
یاساشین سبزوار رضایی میر قائد
آقای محسن خان رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور محترم وقتی شما تفاوت میان دانش نظری Theoretical knowledge و دانش عملی Practical knowledge یا دانش ذهنی Subjective knowledge در مقابل دانش عینی Objective knowledge را نمی دانید چه باید گفت؟ با عرض پوزش دانش از حطیه کاربرد به دو نوع نظری و عملی تقسیم می گردد اما در هر دو صورت بدنه علم گسترده تر می گردد اما آنچه قابلیت اجرا و مشاهده فوری تفاوت ها را دارد دانش عملی است که در اکثر دفعات در حوزه دانش عینی قابلت مشاهده دارد اما در زمینه دانش نظری ما بخشی تحت عنوان دانش ذهنی را داریم که می تواند فهم بشر را نسبت به موضوعات علمی، اجتماعی گسترش دهد اما تاثیری در عینیت و فوریت ندارد زیرا که پروژه فنی نیست. آقای اقتصاد خوانده (نه اقتصاد دان) ژورنالهای علمی محلی برای نشان دادن تلاشهای علمی (چه نظری ذهنی و چه نظری پژوهشی) دانشمندان محققین و نظریه پردازان مختلف است با جلوگیری از چاپ مقالات نخبه های ایرانی در پایگاه های اطلاعات علمی بدنبال چه چیزی هستید؟ مباحث تئوریک زمانی ارزش حفظ و حراست داشته باشند که شما امکان کاربردی کردن آنها را داشته باشید که در حال حاضر چنین توانی را نداریم لطفا در اظهار نظرهایتان القاب بخشیده به شما بعنوان یک فارغ التحصیل مثلا دکترا توجه داشتنه باشید
تائید نوشته استاد دانشگاه : بعید است که این باصطلاح دکتر سهمیه ای چیزی از مطلب علمی شما بفهمد .
آدمهایی که در دادن مقالات علمی ناتوان هستند، میخواهند کاری کنند که دیگر کسی مقاله چاپ نکند، تا آنها بتوانند بیسوادی خودشان را یکجوری لاپوشانی کنند آقای رضایی بداند که با گفتن اینگونه سخنان، هیچ اعتبار و ارزشی در مراکز علمی و دانشگاهی پیدا نخواهد کرد، و فرهیختگان دانشگاهی از مصاحبت با او متنفر و بیزار میشوند.
آقای رضایی همه فکرها را جدی تو نکن، کمی هم بذار برای ما، تا ما هم بکنیم.