در همایش «حکمرانی مردمی در گفتمان عدالت و جمهوریت»؛

وزیر ارشاد رئیسی: میزان محبوبیت روحانی بین ۵ تا ۷ درصد شده بود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از سال ۹۷ با ورود کشور به بحران‌های اقتصادی و پیدایش شکاف در حوزه دولت و ملت، امید به آینده دچار تضعیف شده بود و میزان محبوبیت رئیس دولت قبلی که مردم آن را به عنوان دولت کم تحرک می‌شناختند، بین ۵ تا ۷ درصد شده بود.

وزیر ارشاد رئیسی: میزان محبوبیت روحانی بین ۵ تا ۷ درصد شده بود

«محمدمهدی اسماعیلی» روز دوشنبه در کارگاه «تبیین گفتمان دولت» در همایش «حکمرانی مردمی در گفتمان عدالت و جمهوریت» سخن می‌گفت، اظهار داشت: ما در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ شاهد وضعیت نابسامان اجتماعی و سیاسی در کشور بودیم و تبیین شرایط امروز ما نمی‌تواند بدون در نظر گرفتن وضعیت دو مقطع قبل و بعد از انتخابات باشد.

وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی افزود: از سال ۹۷ با ورود کشور به بحران‌های اقتصادی شاهد شکاف در حوزه دولت و ملت و کاهش اعتماد عمومی به دولت بودیم و این موضوع سرمایه اجتماعی ما را تهدید می‌کرد.

اسماعیلی با بیان این‌که در آن مقطع امید به آینده دچار تضعیف شده بود و دولت را با عنوان کم تحرک می‌شناختند، تصریح کرد: میزان محبوبیت رئیس دولت قبلی بین ۵ تا ۷ درصد رسیده بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در دوران حضور رئیسی در رأس قوه قضاییه، کارآمدی این دستگاه و اعتماد عمومی به آن افزایش یافت و ایشان به دلیل تحول در دستگاه قضایی مورد اقبال عمومی قرار گرفت.

اسماعیلی خاطرنشان کرد که آیت‌الله رئیسی در تداوم همین محبوبیت، با فاصله بسیار زیادی ‌از رقبایش با اقبال مردمی در صحنه انتخابات روبه‌رو و رئیس جمهور منتخب ملت شد.  

وی ادامه داد: شعار دولت مردمی و ایران قوی را رئیسی با احتساب همه مشکلات و مسائل در کارزار انتخابات مطرح کرده بود.  

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که رئیسی دولت را در شرایطی ناهموار تحویل گرفته است، اظهار داشت: دولت گذشته دولتی نشسته بود اما دولت سیزدهم پُرکار است.

اسماعیلی افزود: امروز همگان تحول را در دولت مردمی می‌بینند و سفرهای استانی و حضور کشورهای همسایه و تعاملات منطقه‌ای ایران در حوزه سیاست خارجی سند این سخن است.

وی با بیان این‌که مردم در حوزه اقتصادی دچار مشکلات هستند اما دولت سیزدهم همه توان خود را برای باز کردن گره‌ها به کار گرفته، تصریح کرد: مسیر دشواری پیش روی دولت است اما دولت نقطه اتکا خود را بر حل نظام مسائل بنا نهاده و جامعه ایران می‌تواند با دولت مردمی موانع را رفع کند.

همایش یک‌روزه «حکمرانی مردمی در گفتمان عدالت و جمهوریت» با همکاری مشترک مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و دانشگاه تهران و با حضور جمعی از وزرای دولت سیزدهم، نخبگان، استادان و صاحب‌نظران دانشگاهی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد.

وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و کشور در کارگاه «تبیین گفتمان دولت» این همایش به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و در کارگاه «حکمرانی مردمی در اقتصاد» نیز «سید احسان خاندوزی» وزیر امور اقتصادی و دارایی پاسخگوی سؤالات دبیر و مهمانان این نشست بود.

منبع: ایرنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ناشناس
    0

    خجالت بکشید. شرم و حیا هم چیز خوبی است. هزار رحمت به روحانی و دولت های قبل از او. شما همان 7 درصد را هم ندارید. چون دولت شما که منتخب ملت نیست. منتخب جاهای دیگری است و مردم اصلا این دولت را قبول ندارند. اگر قبول ندارید رفراندوم بگذارید تا هرکس که دروغ می گوید رو سیاه شود.

  • مش جمعه
    0

    خدایا این وزیران رئیسی و خود رئیسی در کجای ایران زندگی میکند که این حرف های این چنینی بیان میکنند.شما اصولگرایان و شرقگدایان و تمامیت خواهان طی ۸سال کارشکنی کردید و ملت بزرگوار ایران را از انتخاب نماینده واقعی شان محروم کردید و حاصل انتصابات جنتی شده رئیسی شش کلاس و مشتی وزیری که سابقه مدیریت یک دبستان را هم نداشته اند. وزیر محترم یکسری به درون جامعه و حاشیه شهرها بزن که در ایران چه خبر هست. مادر غمگین و کودک گریان و پدری شرمنده و پیرجوانی چه دختر و چه پسر مجرد وبعضا خمیده خواهی دید. اینجا ایران هست

  • رای بالا
    0

    این بزرگترین افتخار برای جمهوری اسلامی است که کارگزارانش منفور مردم هستند.

  • ناشناس
    0

    گر مردی این گوی واین میدان. یه نظر سنجی بذار وزنت دستت بیاد .