کیهان: آمار برگزاری ۴۰ انتخابات طی ۴۵ سال در ایران بی نظیر است
روزنامه کیهان نوشت: حتی اگر از دشمنان سرسخت جمهوری اسلامی هم باشید، باز هم به مردمسالاری در این نظام سیاسی اعتراف خواهید کرد.
کیهان نوشت: حتی اگر از دشمنان سرسخت جمهوری اسلامی هم باشید، باز هم به مردمسالاری در این نظام سیاسی اعتراف خواهید کرد. درست مثل «سوزان مالونی»، مدیر برنامه سیاست خارجی مؤسسه «بروکینگز» در واشنگتن. او ۲۱ فوریه ۲۰۰۸ (۲ اسفند ۱۳۸۶) در جلسه استماع کمیسیون آزادی مذهبی مجلس سنای آمریکا خطاب به سناتورهای آمریکایی گفت: «ایران تلفیقی از آرمانها و نهادهای خداسالارانه و مردمسالارانه است. شما در کنار رهبر عالی مذهبی که دارای قدرت الهی و فیصلهبخش است؛ نیروی مشروعیتبخش آراء مردم را نیز دارید. ایران در ۲۹ سال، ۲۸ انتخابات برگزار کرده؛ چیزی که در بسیاری از قسمتهای خاورمیانه [غرب آسیا]یا حتی جهان اسلام بیسابقه است.»
این روزنامه افزوده است: پس از آن تاریخ، ایران ۱۱ انتخابات دیگر نیز برگزار کرد و حالا در چهل و پنجمین سال از پیروزی انقلاب اسلامی در آستانه برگزاری چهلمین انتخابات خود قرار دارد. این آمار در غرب آسیا بینظیر و در میان کشورهای جهان نیز میتوان گفت کمنظیر است. مدعیترین کشور اروپایی در دموکراسی یعنی فرانسه از سال ۱۹۷۹ (سال پیروزی انقلاب ایران) تاکنون ۳۵ انتخابات برگزار کرده است و این آمار برای انگلستان فقط ۱۱ انتخابات در ۴۵ سال اخیر است.
انتخابات برگزارشده فقط همه ادمهاثابت بودن ولى مقامشان مرتب بالاپايين شده
آمارهای کیهان و نقل قول هایی که می کند خودش جای ابهام داره؟واقعا چرا باید کیهان برای اثبات حرف هایش به گفته های این خارجی ها استناد کند؟این خودش اوج غرب زدگی و بی هویتی است...
هر وقت آمریکایی ها از ما تعریف کنند بدانید که اشتباه کرده ایم
به نظر بنده دموکراسی یکی از یافتهای بسیار گرانبهای بشریت است .اما از روی تفنن میخواهم با روزنامه بسیار پر برگ کیهان گپی بزنم فقط بخاطر اینکه فکر نکنه ملت ایران حالیشون نیست.اولا همیشه به کمیت نیست و به کیفیت است همانطوریک شما متعقد هستین ملاک نظر اکثریت نیست.اما به رخ کشیدن انجام انتخابات اونم برای کشورهای پیشرفته و مترقی مانند فرانسه وانگلستان شهامت زیادی میخواهد که شما ما شالله دارید. من خودی خوار کن نیستم ولی اگر کسی بخواهد من وهموطنان عزیزم رو گاگول فرض کنه ناراحت میشم بنابراین اجازه بفرمایید یه داستان کوتاه از طرف کشورهای دیگه که شما نام بردید تعریف کنم.میگن یه نفر بود گندم بار خرش میکرد و میبرد اونور مرز می فروخت یه روز رسید لب مرز غریبه ای ازش پرسید چی حمل می کنی گفت گندم .مرد غریبه متوجه شد یکی از جوالهای خر ماسه است از مرد گندم فروش سبب رو جویا شد مرد جواب داد بخار اینکه بار تا به تا نشود این کار رو انجام میدم مرد غریبه گفت خب این چه کاریه عاقلانه اینه که گندم رو نصف کنی بجای ماسه بریزی توی اون یکی جوال . تازه میتونی دفعه ی بعد مقدار زیاد تری گندم بیاری .مرد گندم فروش گفت عجب تو باهوشی معلومه که مرد دانایی هستی و فورا ماسه رو خالی کرد و گندم رو هم به دو قسمت مساوی تقسیم کرد و ریخت داخل جوالها مرد گندم فروش ضمن تشکر از اون مرد پرسید تو با این همه هوش و زکاوت باید صاحب مال و اموال زیادی باشی و مال التجاره ی زیادی برای فروش آورده ای مرد غریبه گفت نه من اومدم اینجا شاید کسی من رو برای جابجا کردن باری چیزی نیاز داشته باشه و به من مزدی بدهد که با آن توشه ای تهیه کنم .مرد گندم فروش ناگهان شروع کرد به خالی کردن گندم یکی از جوالها و دوباره مثل اول اون تای جوال رو پر از ماسه کرد وبعد رو کرد به مرد غریبه که من با این بی عقلی صاحب چند خانه و باغ و زمین کشاورزی و حجره هستم واین دانایی تو بدرد عمه ات میخوره .
با دلار 55 تومنی روت میشه بگی مردم پشتمونن؟الان گدام باشی یه گوشی لازم داری که بوده 1 تومن الان 10 تومنه
بی نظیر ترش این که هیچ کدومم انتخابات نبوده !!