یک تحلیلگر مسائل سیاسی:
کسانی که برای شرکت در انتخابات تردید دارند بر اساس درایت تصمیم بگیرند نه کینه و نفرت
یک تحلیلگر مسائل سیاسی نوشت: طی این ۱۰ روز متوجه شدهام که بخش مهمی از کسانی که در سه انتخابات گذشته رأی ندادند، اکنون دچار تردید شدهاند. این تردید مقدس است؛ اگر قرار باشد که در لحظه و اندک زمان تغییر عقیده بدهیم، امری مذموم است و هیچ ارزشی ندارد.
عباس عبدی در یادداشتی با عنوان «تردید مقدس شرم نامقدس» در روزنامه اعتماد نوشت: این روزها کوششی نمیکنم تا به دیگری بگویم که، به چه کسی رأی بدهد؛ چون مخاطبان من اغلب کسانی هستند که در سه انتخابات گذشته رأی ندادهاند و طبیعی است که این بار را هم براساس همان شیوه رفتار کنند. کوشش اصلی من معطوف به این است که بگویم چرا این بار و برخلاف سه دوره گذشته، امکانی برای به فعلیت بخشیدن اراده ما و مردم به وجود آمده است؟ اگر تصمیم کسی به مشارکت منجر شد، در این صورت برای تحقق این اراده به طور طبیعی فرد دیگری در میان نامزدهای حاضر جز دکتر پزشکیان نخواهد بود. بنابراین اگر گمان میکنیم که پزشکیان در حد متعارف و معقول میتواند این نمایندگی را عهدهدار شود، پس ذرهای در فعلیت بخشیدن به این اراده تردید نکنیم.
بدیهی است که خودم معتقدم آقای پزشکیان این شرایط را دارد، ولی اگر کسی معتقد است که اصولا شرایط برای بروز این اراده فراهم نیست، او را در رأی ندادن و عدم مشارکت سرزنش نمیکنم، ولی توقع دارم که به عنوان یک شهروند از او بپرسم که چه فردی یا الگویی میتواند این شرط تو را تأمین کند؟ و آیا هیچ چشماندازی داری که در این ساختار به آن مرحله برسی؟ و اگر نه، دیگر بحثی نمیماند، چون فرض من بر این است که اگر افقی گشوده شد - که تفاوت معناداری با وضع موجود داشت - حتما آن را به عنوان یک فرصت شناخته و از دست ندهیم.
پیشتر هم گفتهام هیچ نوع تضمینی ندارم آنچه میگویم یا تحلیل میکنم درست و قطعی باشد. معروف است که هر کس در پزشکی و سیاست وعدههای قطعی دهد، شارلاتان است. این را در حوزه سیاست مکرر تجربه کردهاید، چه وعدههای فریبنده ای دادند و هیچ کدام عملی نشد؛ سهل است که عقبگرد هم بود. خوشبختانه کمتر کسی در پزشکی - به جز بخش جراحی زیبایی یا طرفداران طب سنتی - وعدههای فریبنده میدهند، بنابراین هیچ وعدهای سیاسی وجود ندارد.
طی این 10 روز متوجه شدهام که بخش مهمی از کسانی که در سه انتخابات گذشته رأی ندادند، اکنون دچار تردید شدهاند. این تردید مقدس است؛ اگر قرار باشد که در لحظه و اندک زمان تغییر عقیده بدهیم، امری مذموم است و هیچ ارزشی ندارد. افرادی که ثبات عقیدتی ندارند، فاقد ارزش سیاسی هستند. بنابراین عبور از رفتار و کنش تحریمی به رای دادن در لحظه رخ نمیدهد، شاید اگر زمان بیشتری داشتیم و گفتوگوی کافی میکردیم، این تحول و تغییر به نحو مناسبی شکل میگرفت. بنابراین اگر لحظه تردید را از همان آغاز اعلام لیست نهایی انتخابات بدانیم، برای رفع تردید و رسیدن به تصمیم و رای دادن حدود ۲۰ روز وقت است. اگر چه کم است ولی تا حدی کافی است.
بورس درست کنید همه بورسی ها رای میدهن
من در این چند دوره(بیش از 3 دوره) رای نداده ام!اما دلیلش کینه نیست!تجاربم از انتخابات قبلی بوده .هر کسی که با شعارها قشنگ آمد راس کار در عمل یا خلاف آن را انجام داد یا اصلا انجام نداد!بنابر این به این نتیجه رسیده ام که کلا این بازی را بیخیال شوم.
دوستان خبر انلاین من خیلی مایلم با اقای عباس عبدی در تماس باشم چگونه میتونم با ایشان تماس داشته باشم
با خدا تماس داشته باشی بیشتر به دردت میخوره برادر
مردم وقتی یک زندگی نرمال وبدون تنش داشته باشن و در حد نرمال آرامش و شادی داشته باشند و کاندیداها فقط شعار ن هند واگر شعاری میدهند عمل کنند مطمئنا رای خواهند داد.
منم تردید دارم به آقای قالیباف رأی بدم یا آقای جلیلی
😂😂😁😁🤩🤩
مرد حسابی نه به کاره نه به باره خط ونشون کشیدن برادران شروع شده تو میگی رای بدیم !!!
هیچ مناظره و خبری را در صدا و سیما یا شبکه های ماهواره ای تماشا نکرده و نمیکنم و خودم و خانواده ام هم به هیچ کس رای نمیدیم و حتی رای سفید و باطله هم نیندازیم
دمت گرم بهترین کار ممکن فقط اگر میتونی یه راهی برای فرار و مهاجرت خودت و خانواده ات پیدا کن چون تنها راه نجات رفتن از این مملکته