استقبال گسترده از انتصاب شینا انصاری در سمت ریاست سازمان محیط زیست
مسعود پزشکیان، در تازهترین انتصابها برای دولت خود، شینا انصاری را به معاونت خود برای ریاست بر سازمان حفاظت از محیط زیست منصوب کرد و بدین ترتیب، سومین خانم وارد کابینه پزشکیان شد.
مسعود پزشکیان، در تازهترین انتصابها برای دولت خود، شینا انصاری را به معاونت خود برای ریاست بر سازمان حفاظت از محیط زیست منصوب کرد و بدین ترتیب، سومین خانم وارد کابینه پزشکیان شد. این انتصاب با موجی از استقبال کاربران شبکههای اجتماعی همراه شده است.
شینا انصاری که در انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم رئیس کمیته محیط زیست ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان بود، از اوایل دهه ۱۳۸۰ سابقه مدیریت در زمینه محیط زیست دارد، اما مهمترین مسئولیت او در سال ۱۳۹۸ رقم خورد که پیروز حناچی، شهردار وقت، او را بهعنوان «مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران» منصوب کرد. شینا انصاری، پیش از آن در اسفند ماه سال ۱۳۸۱ به عنوان سرپرست اداره تازه تاسیس محیط زیست شهرستان ری منصوب شده بود و در سال ۱۳۸۴ در مسئولیت سرپرست اداره محیط زیست تهران و سپس معاون اداره کل محیط زیست استان تهران قرار گرفت.
بیشتر بخوانید: مه لقا ملاح؛ میراثدار زنان آگاهیبخش از مشروطه تاکنون
محیط زیست یکی از بحرانیترین حوزهها است که با چالشهای گوناگون از جمله آلودگی هوا، فرونشت زمین، پسابهای صنعتی، تولید گازهای گلخانهای، بیابانی شدن، جنگلزدایی، کاهش منابع آب و تخریب زمین و... مواجه است. با انتصاب شینا انصاری به ریاست سازمان حفاظت از محیط زیست، شمار زنان کابینه مسعود پزشکیان به سه تن رسید که البته فقط یکی از آنان وزیر است.
پیشتر فرزانه صادق بهعنوان وزیر راه و شهرسازی معرفی شد و رای اعتماد گرفت. زهرا بهروزآذر دیگر عضو زن کابینه مسعود پزشکیان است که به عنوان معاون زنان و خانواده رئیسجمهور منصوب شده است.
انصاری دو دوره تخصصی آلودگی هوا و پایش گازهای گلخانهای را در کشور ژاپن در سالهای ۲۰۰۴ و ۲۰۱۶ گذارنده است. دورههای تغییر اقلیم و ساختمانهای سبز (سنگاپور)، محیط زیست دریایی منطقه راپمی (امارات)، حفاظت از لایه ازن (ژاپن) و همچنین فناوریهای سبز (اطریش) از جمله دورههای آموزشی ضمن خدمت وی است. وی چندین کتاب در زمینه محیط زیست به رشته تحریر درآورده است و همچنین مقالات تخصصی در مجلات علمی و یادداشتهای متعددی درباره مسائل و معضلات محیط زیستی کشور در روزنامهها از وی منتشر شده است.
شینا انصاری پس از معصومه ابتکار و فاطمه واعظ جوادی به عنوان سومین بانو سکاندار سازمان حفاظت محیط زیست شده است.
ارتقای منابع انسانی و بودجهای سازمان محیط زیست، تقویت جایگاه سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان یک نهاد حاکمیتی، تعاملات منطقهای و جهانی برای کاهش مشکل گرد و غبار، گونههای مختلف گیاهی و جانوری اعم از یوزپلنگ، میشمرغ و ... و جلوگیری از انقراض این گونهها از اولویتهای شینا انصاری است.
در همین حال انتصاب شینا انصاری از سوی پزشکیان با استقبال کاربران همراه شده است که در ادامه میخوانید:
صدرا محقق، روزنامه نگار: سپردن سازمان حفاظت محیطزیست به شینا انصاری از بهترین تصمیمات پزشکیان بود. انصاری متخصص محیطزیسته، سالها در خود سازمان و شهرداری تهران مسوولیت محیطزیستی داشته و از همه مهمتر دغدغهمند و دلسوز طبیعت ایرانه.
نیما نامداری، فعال رسانه: خانم شینا انصاری که به عنوان رییس سازمان محیط زیست انتخاب شد چند سال پیش سرطان گرفت و بعد درمان شد. کتاب و نوشتههایی هم در این باره دارد. جایی حسش در زمان درمان را امیدواری بدون خوشبینی توصیف کرده بود. حکایت محیط زیست ایران هم به گمانم با آمدن ایشان همین باشد.
سیاوش اردلان، مجری و روزنامه نگار: شینا انصاری به ریاست سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد. اهل آمل است. تحصیلات و تخصص او: کشاورزی و محیط زیست. در ژاپن، سنگاپور، امارات و اتریش راجع به توسعه پایدار و محیط زیست دورههای آموزشی دیده. کتابها و مقالات متعددی درباره محیط زیست نوشته که در مطبوعات و سایتهای خبری میشه خوند.
معصومه ابتکار، رئیس اسبق محیط زیست: انتصاب شایسته دکتر شینا انصاری درمقام معاون رئیس جمهور ورئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر از امیدها و بالندگیهای نو دارد. انشاالله این انتصاب دکتر پزشکیان که برای اولین بار فردی از بین کارکنان سازمان انتخاب شد سبب بهبود روندها شود. برای دکترانصاری عزیز آرزوی موفقیت وسربلندی دارم.
حسین سلاح ورزی، رئیس سابق اتاق بازرگانی: نقل است که سرکار خانم شینا انصاری محیط زیستیترین رییس محیط زیست ایران در همه سالهای بعد از انقلاب هستند. چه خوب.
نجمه جمشیدی، فعال محیط زیست: به جرات میتونم بگم انتخاب شینا انصاری، بهترین انتخاب پزشکیان برای ریاست سازمان محیط زیست هست.
زهرا کشوری، فعال اجتماعی: برای انتخاب شیناانصاری بعنوان رییس سازمان حفاظت محیطزیست باید تشکر کرد. نظر کارشناسان، اهالی رسانه و... را جویا شدند و در نهایت هم سازمان را به اهلش سپردند.
جواد دلیری، فعال رسانه: خانم شیناانصاری از بدنه سازمان حفاظت از محیط زیست است و حتما از بهترین مدیران این سازمان خواهد شد. آرزو میکنم جز برای حفاظت از طبیعت و پایداری سرزمین ایران هیچ کاری نکند.
پدارم سلطانی، فعال اقتصادی: خوبتر از خوبتری میرسد رییس سازمان حفاظت از محیط زیست خانم دکتر شینا انصاری.
مینو خالقی، فعال سیاسی: خبرهای خوش یکایک میرسند چقدر مایه خوشحالی است که ایران شاهد مدیریت یکی از محیط_زیستیترین زنان متخصص خود، سرکار خانم شینا انصاری به عنوان ریاست سازمان حفاظت از محیط زیست است. امید به فردایی بهتر برای حال ناخوش طبیعت ایران.
محمد درویش، فعال محیط زیست: خانم دکتر شینا انصاری بانوی باوقار محیط زیست ایران است. مبارک باشه.
انسان متعهد، متخصص، شایسته و باتجربه در مکان و محل و دستگاهی اجرایی می تواند منشاء اثر مثبت باشد که تمامی همکاران و اطرافیان او از انسانهای متعهد، متخصص، شایسته و باتجربه انتخاب شده باشند وگرنه یکنفر به تنهایی نمی تواند کاری به پیش ببرد!
نوشدارو بعد مرگ سهراب .نه کارشناس معتبری مونده و نه فرد با انگیزه ای .این خانم به اصطلاح یه ویرانه رو تحویل گرفته
یاد ابتکار افتادیم..
ایشون از دیوار جایی بالا نرفته، بعد هم بچه هاش رو نفرستاده همونجا
بسیار انتخاب شایسته و سزاواری است !
تنها عیب شینا خانم این است که برخی مدارک تحصیلیش از دانشگاه غیرمعتبر آزاد است، دانشگاهی که نه دانشگاه است نه آزاد است نه اسلامی!!!
دانشگاه آزاد، برخی واحدهاش از خیلی دانشگاه های دولتی معتبر و درست درمون ترن.
برای اینکه دانشگاهای دولتی را با سهمیه های ظالمانه از افراد بی سواد پر کرده اند و جوانان نخبه مجبورا یا ترک وطن کنند با با پول خود درس بخوانند،اتفاقا،افراد باسواد در دانشگاه معتبر آزاد درس می خوانند بدون رانت،بدون سهمیه و با پول پدر زجر کشیده خودشان.
معاون رییس جمهور یک کشور، باید مدارک تحصیلیش از معتبرترین دانشگاه های دنیا و ایران باشد همانند مدارک دکتر عارف، تا بتوانند محبوبیت و مشروعیت علمی و سیاسی در زیرمجموعه اش داشته باشد و حرفش خریدار داشته باشد.
الان اکثرا هر کسی را نگاه کنی، یک مدرک تحصیلی از دانشگاه آزاد زیر بغلش است و پرمدعا.
گویا شینا خانم حتی با سهمیه هم نتوانسته در دانشگاه معتبر دولتی قبول شود، چون بنیه علمی ایشان از دوره نوجوانی و جوانی ضعیف بوده است احتمالا.
فقط چون زبان انگلیسی اش از بچگی خوب بوده است، توانسته با خارج از کشور ارتباط برقرار کند.
به ناشناس ۲۰:۵۲: شایستگی یک متخصص همه اش اخذ مدرک دکتری از دانشگاه دولتی معتبر داخلی یا خارجی نیست. آقای دکتر علی سلاجقه رئیس سازمان محیط زیست سابق که مدرک دکترای مهندسی آبخیزداری از دانشگاه فلوریدای مرکزی آمریکا داشت چه گلی به سر مردم ایران زد؟!
داشتن مدرک دکترای تخصصی از دانشگاه های معتبر از ملزومات وزارت و معاونت ریاست جمهوری است ولی کافی نیست، تعهد، پاکدستی، فسادستیزی وووو هم شروط کافی هستند.
درود فراوان بر خانم انصاری . امیدواریم در هوای سالم نفس بکشیم ، آب برای کشاورزی و شاهد نهال کاشتن بومی بیابان ها و جنگل ها باشیم .
سلامت و موفق باشید.
وزارت مسکن راه و شهرسازی بعلاوه سازمان محیط زیست دو مجموعه ای است که ماموریت های سنگینی متوجه مسئولین آن خواهد بود لذا بار سنگینی است که متوجه منصوبین شده است..
وزیر نیرو قبلی که مدرکش از دانشگاه آزاد بود، نتوانست بر زیرمجموعه اش که کارشناسان قوی از معتبرترین دانشگاه ها بودند، حکمرانی و مدیریت داشته باشد و نتیجه اش خاموشی و خسارتهای فراوان به مردم و کشور شد.
چرا شهید رییسی،ابشان را برای وزارت نیرو انتخاب کرد؟ چرا مجلس به او رای داد؟
مهندس علی اکبر محرابیان وزیر نیرو دولت سیزدهم فارغ التحصیل مهندسی عمران از دانشگاه علم و صنعت تهران و تحصیلکرده کارشناسی ارشد اقتصاد از واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران هستند.
پروفسور، رشته اقتصاد از دانشگاه آزاد چه ربطی به وزارت نیرو داشت؟
برای وزارت راه نباید وزیر زن انتخاب میشد.برای آموزش و پرورش وزیر زن خیلی مناسب تر بود.
همیشه اولش استقباله
انتصاب سرکارخانم انصاری به معاونت رئیس جمهور و ریاست سازمان حفاظت محیط زیست را تبریک و برای ایشان ارزوی توفیق داریم. انشاءا... با برنامه ریزی و استفاده از مدیران با تجربه، متعهد و متخصص بتوانند سازمان را از این رکود و مشکلات و چالش های جدی پیش رو برهانند. جایگاه سازمان در دولت را ارتقاء بخشیده و مسئولین محترم کشوری را متوجه اهمیت و جایگاه محیط زیست و چالش های عدیده آن بنمایند. انشاءا...
تبریک به فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد.
همگی در سازمان خانم انصاری شاغل میشوید بدون آزمون!