فاطمی امین: تمام مسئولین درگیر حواشی هستند/ فقط پنجشنبه و جمعه از دست نمایندگان مجلس خلاصی داشتم

وزیر اسبق صمت گفت: من شخصا سال ۱۴۰۰ با واردات خودرو مخالف بودم؛ چون محدودیت ارزی داشتیم. هرچند که به لحاظ صنفی مخالفت با واردات به ضرر من بود.

فاطمی امین: تمام مسئولین درگیر حواشی هستند/ فقط پنجشنبه و جمعه از دست نمایندگان مجلس خلاصی داشتم

گفتگوی فاطمی امین را بخوانید:

برای حل این مشکل بر صادرات تمرکز کردیم تا درآمد ارزی رشد کند. سال ۱۴۰۱، قلۀ صادرات ما بود که ۵۴میلیارد دلار درآمد داشتیم و نسبت به سال قبل ۵میلیارد دلار رشد داشت.

بعد از آن من موافق با واردات خودرو بودم. ما درآمد ارزی را افزایش دادیم و انتظار داشتیم واردات انجام شود؛ اما بانک مرکزی مخالف بود و می‌گفت واردات مشکلات ارزی ایجاد می‌کند. بالاخره واردات خودرو در هیئت دولت تصویب شد و آخر سال ۱۴۰۱، حدود ۱۰۰هزار ثبت سفارش داشتیم.

من فقط پنجشنبه و جمعه‌ها را فرصت داشتم تا کار کنم. تقریبا هر دو روز مجلس از من سوال می‌پرسید. تمام مسئولین درگیر حواشی هستند که اگر نباشد به خوبی می‌توانند کار کنند.

منبع: ایلنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس
    0

    شما هم که از تخصص و تجربه مرتبط با وزارت صمت فقط گفتار درمانی و دادن وعده و وعیدهای واهی را بلد بودی! از افرادی که اطراف خود منصوب کردی کاملاً مشخص بود چه عیاری داری!