تکذیب شایعه هدف قرار دادن سردار قاآنی

طبق برخی اخبار، فرمانده سپاه قدس زنده و سالم است.

تکذیب شایعه هدف قرار دادن سردار قاآنی

یک دیپلمات وزارت امور خارجه در گفتگو با الجزیره گفت: سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده سپاه قدس زنده و سالم است و شایعه هدف قرار دادن وی حقیقت ندارد.

پیش از این، رویترز مدعی شده بود ارتباط ایران با فرمانده سپاه قدس قطع شده است.

 


 

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس
    3

    سخنان قاآنی در باره زنان غیر محجبه را شنیدم .چقدر فرق است بین اسلام رحمانی حاج قاسم و اسلام ......قاآنی.

  • رابی
    2

    زنده و سالم است اما به غیبت کبری رفته و خودش نمی تواند سالم بودنش را تأیید کند!
    سفیر ایران در لبنان نیز فقط صوتی به صدا و سیما زنگ می زند و می گوید که تمام شایعات در مورد آسیب چشم من دروغ است و من یک جراحت سطحی در دستم ایجاد شده🤥🤥🤥 لعنتی یادش رفته که این به اصطلاح شایعه را زن خودش پخش کرده و زمانی که ایشان در بیمارستان بیروت تشریف داشتند خانم محترمشان رسما و علنا اعلام کرد که همسرم آسیب چشمی دیده و در حال مداوای چشم او هستند.
    خب قبل از اینکه به صدا و سیما زنگ بزنی حداقل با خانمت هماهنگ می کردی که ضایع نشی پدر بيامرز.
    یا اگر به خودت اطمینان داشتی که آسیب چشمی ندیدی مستقیما تشریف می بردی صدا و سیمای میلی و یک مصاحبه تصویری می دادی که مردم چهره نازنینت را روئیت کنند و به قول خودت به این شایعات پایان می دادی.
    الان می فهمم که چرا پادشاهان باستانی ایران همیشه از دروغ بیزار بوده اند و از خدواند خواسته اند که ایران را از خشکسالی و دروغ حفظ نماید.
    خودشان هم می گویند که دروغگو دشمن خداست‌.
    البته فکر نکنم این جماعت اصلا به خدا هم اعتقاد داشته باشند.کمونیست ها و آتئیست ها به خدا اعتقاد ندارند اما به وجدان و اخلاق پایبند هستند.من نمی دانم این جماعت چه نوع جانورانی هستند !

  • ناشناس
    0

    خوب کجاست؟؟

  • حمید
    3

    اسرائیل داره با این کارها باعث جنگ میشه

  • ناشناس
    2

    انشاالله سلامت کند خدا ایشان را