بیانیه شدیداللحن امام اوغلو خطاب به اردوغان
بیانیه شهردار بازداشت شده استانبول در صفحه شخصی وی در توییتر منتشر شد.

اکرم امام اوغلو شهردار بازداشت شده استانبول که رقیب بالقوه رجب طیب اردوغان در انتخاباتهای پیش رو نیز محسوب میشود با لحنی تند و اظهاراتی کنایه آمیز به وی تاخت.
اکرم امام اوغلو در این بیانیه با یادآوری سخنان اردوغان که مدعی شده بود ثروتی به غیر از انگشترانش ندارد، ضمن متهم کردن وی به چشم دوختن به سرمایه و نتیجه زحمات و کار و تلاش شخصی و خانوادگیش، اردوغان را غاصب نیز نامید. وی با انتقاد از اطرافیان اردوغان هر کسی را که در این اتفاقات دست داشته است را فاسد خواند.
بیشتر بخوانید: لحظه بازداشت اکرم امام اوغلو، شهردار استانبول/ ویدئو
در اظهاراتی تند، اکرم امام اوغلو عاملان این اتفاق را متهم به غصب و تجاوزگری نیز کرده و از مردم خواست مقابل این بدی آشکار بایستند. وی با دعوت از ملت ترکیه خواست تا به این پویش بپیوندد.
اکرم امام اوغلو در بخش دیگری از بیانیه خود خطاب به سیستم قضایی ترکیه، از قضات و دادستانهای شرافتمند خواست تا در مقابل این اقدام رذیلانه بایستند.
اردوغان واقعا فآتي كرده
فیلم اردوغان سوخت