پایان رقت‌انگیز و عبرت‌آموز حامیان اندکِ قانون حجاب اجباری: جمع‌شان کردند

باحجاب‌ها در اقلیت نیستند و کماکان در شهر و روستا زنان باحجاب بیشتر‌ند ولی حامیان قانون حجاب اجباری در اقلیت محضِ محض‌اند آن‌قدر که هیچ‌کس به تجمع آنان اعتنا نکرد تا جمع‌شان کردند! زنان محجبه و باحجاب نیز با این تجمع و تحصن همراهی نکردند.

 پایان رقت‌انگیز و عبرت‌آموز حامیان اندکِ قانون حجاب اجباری: جمع‌شان کردند

خبر کوتاه صبح نهمین روز فروردین 1404 خورشیدی این است: ‌"تحصن کنندگان و تجمع کنندگان در حمایت از اجرای مصوبه حجاب و عفاف از مقابل مجلس شورای اسلامی جمع آوری شدند."

اینان در روزهای آخر نه تنها علیه رییس جمهوری مملکت - عالی‌ترین مقام رسمی پس از رهبری- که علیه رییس قوه قضاییه و رییس مجلس هم شعار می‌دادند. نکتۀ قابل توجه این که طی چند هفته جمعیت آنان از چند ده نفر فراتر نرفت و جز اندکی از نمایندگان کسی حاضر به حضور در جمع آنان نشد.

پایان این تجمع و به کار گیری لفظ "جمع‌آوری" برای آنان را می توان عبرت‌آموز و رقت‌انگیز دانست. چرا که در شهری که بین 12 تا 15 میلیون نفر جمعیت دارد قانونی که می‌خواهد با 20 میلیون دختر و زن ایرانی بر سر اندازۀ شال و روسری برخورد کند 100 طرفدار هم نداشت در حالی که چند سال قبل تجمعات آنان این قدر کم جمعیت و محقر نبود.

بی‌اعتنایی هزاران نفر که همه روزه از کنار آنها می‌گذشتند و به طعنه و گاه با بیزاری به آنان نگاه می‌کردند هم قابل‌تأمل است.

نقل حکایتی دیگر هم برای تلطیف مناسبت دارد: روز چهارم فروردین امسال در میدان شهرداری  چند خانم سراپاسیاه پوش به عنوان آمر به معروف در غرفه ای خالی پشت میزی خالی تر نشسته بودند ولی نمی‌دانستند از خیل جمعیتی که هیچ شباهت و علاقه ای به آنان نداشتند و بی اعتنا و گاه با سخنی زیر لب از کنارشان می گذشتند به کی باید تذکر دهند یا هدایت کنند زیرا از هزاران دختر و زن پیر و جوان که در پیاده راه علم الهدای میدان شهرداری پیاده روی می کردند هیچ کس شبیه آنان لباس نپوشیده نبود!

مردی میان‌سال اما بر خلاف بی توجهی دیگران به آنان توجه نشان داد و از یکی از همان خانم‌ها پرسید: اگر حقوق بگیر ستاد امر به معروف با بودجه 123 میلیارد تومانی هستید چون هیچ کاری نمی‌کنید و تنها به تماشا و حیرت نشسته‌اید حقوق شما شید محل اشکال شرعی باشد اگرچه اصل آن بودجه نزد مردم مردود است  واگر هم از ستاد یا جایی دیگر حقوق نمی‌گیرید و سر خود آمده‌اید در حق خودتان و خانواده‌تان ظلم می‌کنید چون الان و هنگام افظار و ئر روز عید باید در کنار شوهر و فرزندتان باشید و سفره افطار بگسترانید و باز شاید حضورتان شایبه اشکال شرعی داشته باشد.

گفتار و رفتار و استدلال مرد به گونه‌ای بود که نمی‌توانستند واکنش منفی تندی داشته باشند و تنها کی گفت می خواهم قانون اجرا شود و مرد تذکر داد: قانونی که رییس جمهور گفته نمی تواند اجرا کند  و رییس مجلس هم ابلاغ نکرده و شورای عالی امنیت ملی هم مسکوت گذاشته را؟ پاسخی نداشتند و به فکر فرو رفتند.  واقعا چرا چند نفر تصور می‌کنند می‌توانند برای پوشش میلیون‌ها دختر و زن ایرانی که تحصیل کرده‌اند و پوشش آنها به باور و جغرافیا یا خواست پدر یا همسر‌شان ربط دارد تصمیم بگیرند؟

قانون حجاب اجباری اجرا شدنی نیست و بر خلاف گفتۀ محافظه کارانۀ آقای  مجید انصاری  حتی اصلاح شدنی هم نیست و فقط دور ریختنی است چون جامعه آن را پس زده و اگر اجرا کنند به تنش‌ها دامن می‌زند و مردم ناراضی را ناراضی‌تر ( در واقع و اگر زبان پارسی اجازه می داد ناراضی ترتر!) می‌کند.

دو نماینده سابق مجلس هم در این روزها تعابیر در‌خور توجهی داشتند. یکی خانم  پروانه سلحشور  که خود مججبه و چادری است و گفت: این قانون، باتلاق است و هر چه در آن دست و پا بزنند بیشتر فرومی‌روند و دیگری آقای  محمد رضا باهنر  که رییس اصول گرایان سنتی است و گفته نمی شود که از 90 درصد جامعه بخواهیم مثل 10 درصد حزب‌اللهی لباس بپوشند و فکر کنند.

نکته درخور تأمل این که بخش قابل توجهی از مخالفان این قانون توهین‌آمیز خانم‌های محجبه هستند کما این که به تحصن کنندگان نپیوستند.

انصاف این است که تصریح شود حامیان حجاب اختیاری و انتخابی و اعتقادی و نه داغ و درفشی و باحجاب‌ها در اقلیت نیستند و کماکان در شهر و روستا زنان باحجاب بیشتر‌ند ولو متعلق به دهه های سنی قبل از 70 ولی حامیان قانون حجاب اجباری در اقلیت محضِ محضِ محض‌اند آن قدر که هیچ کس به تجمع آنان اعتنا نکرد و تنها دل آدم به حال‌شان می سوخت که به جای سفر و لذت بردن از بهار آن قدر مقابل مجلس نشستند تا جمع‌شان کردند! ضمن این که وقتی پای شورای عالی امنیت ملی در میان باشد تجمع ضد امنیتی هم به حساب می‌آمد.

( البته اگر امکان ابراز نظر برای همه بود و با یک راه پیمایی برای مخالفان جریمه برای حجاب موافقت می شد آن گاه کنار میلیون‌ها ایرانی که بسیاری از محجبه‌ها را هم شامل می‌شود  اینان هم حق داشتند اعتراض و تجمع کنند ولی وقتی تنها برای خودشان و به قصد سلب حق دیگران تجمع می‌کنند نمی‌توان از جمع آوری آنان حس منفی داشت.)

حالا که جمع شده‌اند بهترین کار این است که از تماشای بهار لذت ببرند و قدری از خشم و غیظ و غضب و احساس پیغمبری برای دیگران دست بردارند و به کار و زندگی‌شان برسند. 

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 55
  • ناشناس
    2

    این تنش اجتماعی را باید حکومت درست کند متا سفانه حکومت هم فقط نظاره گر این بازی است

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      بلاخره هر داستانی.. هر کتابی ..هر فیلمی .. یه نقطه پایان داره .
      .

    • ناشناس
      0

      تمام‌ این بازی بهانه ای برای سرکوب حرکت های واقعی مردم است . یعنی مردم نمیفهمند ؟؟؟؟؟

    • ناشناس
      0

      حکومت سرگرم حیف ومیل بیت المال در آخرین حیف ومیل کن ش یمن سرگرمه

  • ناشناس
    5

    نظری درباره گرانی و فساد و رانت چپاول ایران به دست پوتین دارند؟ چرا علیه این مسائل شعار سر داده نشد؟

  • ناشناس
    5

    تعجب اینجاست که یک قانونگزار به نام رسایی حامی تجمعی بدون مجوز قانونی است .

    نظرات شما -
    • ناشناس
      38

      فعلا ترک فعل شده در عدم اجرای قانون حجاب و تجمع کردن هم نیازی به مجوز ندارد وقتی مسالمت آمیز هست

    • ناشناس
      4

      رسایی کیه ؟؟؟؟
      نماینده ۲ درصدی !!!!!

    • ناشناس
      1

      خود مجلس 5 درصدی غیر قانونیه !!

  • ناشناس
    2

    حامی نبودند ، مالی بودند ، پول و بن و سهمیه و مسافرت مجانی و کارت هدیه و ...می گرفتند

  • ناشناس
    0

    گزارش کاملی بود...

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      واقعن لذت مردم...حرف همه ملت ایران...

  • واحد حقگو
    1

    قانون مگر چیست ملت دولت تعین میکنند و از آنان میخواهند با تصویب قانون آنان را بعضا محدود تا نظم در جامعه برقرار باشد حالا وقتی 95% مردم مخالف تصویب و اجرای آن هستند چرا اصرار بر اجرای آن است و از ایمان و باور چند ده نفر از مادران و خواهران این کشور سو استفاده نموده و گاها به همراه کودکان خردسال آنها را تشویق به قانون سکنی و تحصن در مقابل مجلس فرا می خوانند.

  • جمال
    1

    تعداد قلیلی که معلوم نبود از کجا امده بودند تعدادی افغانی هم هم توشون بود می‌خوردند و می‌خوابیدند نظم و چهره خیابونو بهم ریخته بودند مشخص نبود خورد و خوراک شون از کجا تامین میشد

  • ممد
    4

    پایان؟تندروها در سیستم نفوذ کرده و تعدادشان بالاست و جایگاه های بالایی را هم تصاحب کردند بعد با برخورد یک تجمع 10 نفره نوشتید پایان تندروها
    اینها در این خاک ریشه داده اند!

  • الط لود ود
    2

    والا زمان جنگ این رسایی بخار جبهه رفتن نداشت همش پفک و چیپس و ساندیس تناول میکرد

  • ناشناس
    18

    دولت نفوذی نمی بود قانون ابلاغ شده اما برای شما در این چیزها سرگرم می کند یا فیلترینگ تا اقتصاد را شیک و قشنگ نابود کند!!

  • ناشناس
    2

    این کار خود نظام بود داستانی از پیش تعیین شده

    که بفهمه چقدر طرفدار جلز ولز کن داره

    و فهمید دوزار خریدارم نداره

    با جمع کردن کذایی شون هم میخوان رد گم کنم
    ملت ایران کی میخواد بفهمه بازیچه است؟

  • ناشناس
    1

    زمستون تموم شد و روسیاهی به ذغال موند.

  • ناشناس
    0

    رسایی جون چی شد تو کجا بودی

  • ناشناس
    0

    خوب این پرونده هم بسته شد فقط گفته باشم واقعاً فقروفلاکت داره بدجور اعصاب ملت خیلی خیلی صبور را به هم میریزه

  • ناشناس
    2

    این به اصطلاح محجبه های مفت خور رو کردند تو گونی...خدایی خیلی ضایع شدند.هههه

  • مهرداد سربندی
    1

    خدا را شکر که جمع شون کردند. انشاء الله غضنفراشون را هم هر چه زودتر منها کنند.

  • ناشناس
    1

    یعنی بی ابروتر از این جماعت که چند وقت خودشونو مسخره مردم کردن ، اون رسایی و ثابتی هستن که اگه فردا روزی صدای جاسوس بودمشون در نیومد تعجب داره

  • بهلول
    0

    اگرجنگ بشه به برادران بانوان بی حجاب نیازدارنداگرجنگ نشه پرشورتربرمیگردن برای حجاب

  • G
    0

    الان دزفولم رفتم شوش دانیال و شوشتر و لب کارون غروب قشنگیه

  • اختر
    0

    این فاطی کماندو ها را باید بدهند گرگ ها بخورند .

  • ناشناس
    15

    چه ذوقی کردید 🤣 معلومه حجاب بدجوری داغتون کرده

    نظرات شما -
    • J
      0

      خیر عزیز جان . حجاب کاری به ما نداره . مادر و مادربزرگها و عمه ها و خاله های ما در زمان شاه هم حجاب داشتند و اتفاقا چادری هم بودند . چیزی که مردم را بیزار کرده ، خباثتها و خیانتهای یقه بسته ها و کوماندوهای ساندیس خور و رانت خوار و مفت خور و ..... است

  • شهباز
    2

    سلام این خانمها صیقه ای هستن که بیکارن چون زن خانه دار وشوهرداروبچه داربیکارنیست بیاد اینجا تحصن کنه صددرصد صیقه ای هستن

  • ناشناس
    18

    حجاب شرعی قانون خداست بی حجابی مجازات شود حبس و جریمه مالی

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      حجاب در فروع دین هم نیست

  • ناشناس
    5

    آفرین به نیروی عزیز انتظامی ...آفرین به شیر زنان با حجاب فهمیم که با اندکی مزدور همراهی نکردن

  • ناشناس
    13

    حالا تو که این مطلب رو نوشته ای ،چرا اینقدر ذوق زده شدی . نکته جالب اینه که انگار آقایون ، بیشتر با حجاب مخالفت میکنند وبرای آزادی زنان سینه چاک میکنند .

  • ناشناس
    5

    نه این تجمعات را می پسندم نه این گونه برخوردها را

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      والله ما برخوردی ندیدیم، فقط جیغ و ویغ چندتا زنو دیدیم
      راستی صدای زن حرام نیست؟!؟!؟
      دنیا گرده

  • ناشناس
    2

    باید چادر از سرشون دراورد تا بفهمن زورگویی یعنی چی

  • ناشناس
    1

    باید چادر از سرشون دراورد تا بفهمن زورگویی یعنی چی

  • ناشناس
    0

    بسیار مقاله منصفانه و جالبی بود. بسبارعالی

    نظرات شما -
    • ن
      4

      همه اش صحنه سازي بود فيلم بود تا بي حجابي رواج يابد! وموفق هم شدند التبريك

  • ناشناس
    8

    رسائی هرکه باشد حرف قانونی می‌زند قانونی تصویب شده باید اجراگردد چه ایشان نماینده ۲درصد باشد یااصلا نماینده نباشد

  • ناشناس
    7

    چند تاپیام دیدم نوشتید ازبی حجابی حمایت میکنید حتما زنان ومردان شما غیرت ندارند

  • ناشناس
    1

    اینها دعوای اصلیشون با پزشکیانه !
    منظورشون اینه که ملت نباید میامدن رای میدادن تا کم کم مجلس و دولت و همه دردست بی کفایت خودشون باشه !

    ادعای ولایتمداریشون هم در حد شعار است !

  • مهدی
    0

    سخن منطقی دست نویسنده درد نکند

  • رابی
    1

    صلی علی سترکه
    طرح حجاب میترکه😅🤣😁

  • ناشناس
    0

    نه دیگه امروز یگان ویژه پوستشونو کنده

  • ناشناس
    1

    اینجانب و اعضای خانواده ام چه قبل از انقلاب و چه پس از انقلاب معتقد سرسخت عفاف و حجاب بوده و هستیم ولی از نوع اختیاری آن و نه اجباری.

  • ناشناس
    0

    کجای کاری در روز قدس پرچم آمریکا رو آتش نزدن.

  • مهرداد سربندی
    0

    با چی جمعشون کردند بیل مکانیکی یا دستی؟ یه طوری میگی جمعشون کردند انگار با فرقون جابجاشون کردند.

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      مگه نجاست بوده؟

  • جرج
    0

    به نمایش مسخره حکومتی واسه اینکه بگن واسه ما فرقی ندارن و ما با همه تجمع کنندگان برخورد میکنیم.این بازی ها دیگه تکراری شده

  • ناشناس
    1

    یه مشت مردان هیز جهان سوم بی شرافت توی کامنتها ریختن حامیبی حجابی دوساله که تا قبل اون بدحجاب بود حالا شده بی حجاب کامل ، اوف بر شما بی غیرتهای کاسه داغ تر از آش خود نانجیبهای بی حجاب

  • ناشناس
    1

    لعنت خدا بر مردان هیز حامی کشف حجاب و فرقه جوگیر بی حجابیست و ترامپیست در داخل ایران

  • ناشناس
    1

    تمامی این مردان بی شرافت حامی کشف حجاب که در زیر کامنت گذاشتن سازماندهی شدن شک نکنید

  • الهه
    1

    ببینید این مردان کاسه داغتر از آش تر از خود نانجیبهای بی حجاب ریختن جهان سومی ها توی کامنتها برای حمایت از کشف حجاب!!!