درگیری ها بر سر زمین مناسب برای دامداری در نیجریه، ۵۶ کشته برجای گذاشت
در پی دو حمله در ایالت بنو در مرکز نیجریه که گمان میرود توسط چوپانان عشایر انجام شده باشد، دستکم ۵۶ نفر کشته شدهاند.

یک سخنگوی دولتی اعلام کرد که با ادامه عملیات جستوجو و نجات، احتمال افزایش شمار قربانیان نیز وجود دارد.
سخنگوی پلیس، آننه سوسه کاترین، در بیانیهای اعلام کرد که «تعداد زیادی از شبهنظامیان، شبانه به منطقهای از ایالت بنوئه حمله کردهاند».
نیروهای امنیتی به منطقه اعزام شدند و زمانی که مهاجمان «در حال عقب رانده شدن بودند، بهطور پراکنده به سمت کشاورزان بیخبر تیراندازی کردند» که در نتیجه آن، پنج نفر در منطقه اوکوم بنوئه کشته شدند.
پلیس اعلام کرد که حمله دومی نیز در لوگو، در حدود ۷۰ کیلومتری محل حادثه اول، رخ داده است.
سخنگوی پلیس افزود که «متأسفانه یک حمله همزمان و غیرمنتظره در منطقهای همجوار نیز انجام شد» که در آن، ۱۲ نفر پیش از رسیدن نیروهای پلیس کشته شدند.
این حملات تنها دو روز پس از کشته شدن ۱۱ نفر در منطقه اوتوکپو از ایالت بنوئه و کمتر از یک هفته پس از حمله افراد مسلح به روستاهایی در ایالت پلاتو که منجر به کشته شدن بیش از ۵۰ نفر شد، رخ دادهاند.
به گفته مؤسسه پژوهشی اسبیام اینتلیجنس، در درگیریهای این منطقه از سال ۲۰۱۹، تاکنون بیش از ۵۰۰ نفر کشته شدهاند و ۲.۲ میلیون دیگر نیز آواره گشتهاند.
تحلیلگران معتقدند که تغییرات اقلیمی و کمبود زمینهای مناسب برای دامداری، عامل اصلی درگیریهاست. این منازعات، تأمین مواد غذایی از منطقه شمال مرکزی نیجریه ـ که یکی از مناطق مهم کشاورزی این کشور است ـ را با اختلال مواجه کردهاند.
تا چند وقت دیگه نیز در ایران به خاطر خشکسالی و از بین رفتن مراتع شاهد همچنین درگیری هایی خواهیم بود.