تلاش برای ارائه درخواست حمایت از خبرنگاران بخش فارسی بی‌بی‌سی به شورای حقوق بشر سازمان ملل

شبکه بی‌بی‌سی می‌خواهد اولین درخواست خود را برای حمایت از خبرنگاران سرویس فارسی این رسانه و خانواده‌های آن‌ها در برابر آن‌چه اتهامات ایران خوانده به شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو ارائه دهد.

تلاش برای ارائه درخواست حمایت از خبرنگاران بخش فارسی بی‌بی‌سی به شورای حقوق بشر سازمان ملل

شبکه بی‌بی‌سی، تصمیم دارد اولین دادخواست خود برای حمایت از خبرنگاران خود و خانواده آن‌ها را به دنبال آن چه " سال‌ها پیگرد قانونی و آزار و اذیت" عنوان شده به شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو ارائه دهد.

این پایگاه خبری مدعی شد که شبکه بی‌بی‌سی در سال گذشته با دو وکیل به نام‌های "کلیفون گالاگر کیو سی" و "جنیفر رابینسون" پس از گذشت تقریباً یک دهه از آن‌چه آزار و اذیت ۱۵۲ کارمند بی‌بی‌سی فارسی توسط مقامات ایرانی به خاطر تهیه خبرشان خوانده شده ، مشاوره کرده است.

علاوه بر اتحادیه بین‌المللی خبرنگاران، اتحادیه ملی خبرنگاران و شورای "داتی استریت"، بی‌بی‌سی یک سری مباحثه‌هایی را برای سی و هفتمین جلسه شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو درباره بی‌بی‌سی فارسی در نظر گرفته است.

رادیو آسیا تودی در این باره نوشت که این موضوع باعث جلب توجه به آن‌چه آزار و اذیت خبرنگاران سرویس فارسی بی‌بی‌سی در لندن و خانواده‌های‌شان در ایران عنوان شده، می شود.

این پایگاه خبری به نقل از تونی هال، مدیر کل بی‌بی‌سی با بیان این که اقدام بی‌بی‌سی برای دادخواست دادن به سازمان ملل اقدامی بی‌سابقه است، مدعی شد که تلاش‌های آن‌ها برای متقاعد کردن مقامات ایرانی در جهت خاتمه دادن به آزار و اذیت‌ خبرنگاران‌شان، کاملاً نادیده گرفته شده و در 9 سال گذشته، مجازات جمعی خبرنگاران سرویس فارسی بی‌بی‌سی و خانواده‌های آن‌ها بدتر شده است.

وی در ادامه ادعا کرد: مسئله فقط بی‌بی‌سی نیست، ما تنها سازمان رسانه‌ای نیستیم که در ارتباط با ایران مورد آزار قرار گرفته یا مجبور به سازش شده است. ما اکنون از سازمان ملل می‌خواهیم تا از بی‌بی‌سی حمایت کرده و آزادی بیان را تأیید کند.

این شبکه سال گذشته نیز درخواست مشابهی را از سازمان ملل داشت.

منبع: ایسنا

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها