از آرزوی شهاب حسینی پس از شوالیه شدن تا خواهرزاده‌های فرانسوی‌اش

شهاب حسینی پس از دریافت نشان شوالیه، ضمن اشاره به خویشاوندی‌اش با مردم فرانسه به‌دلیل نیمه فرانسوی بودن خواهرزاده‌هایش، آرزو کرد بعد از این بیشتر بتواند وظیفه هنری و انسانی‌اش را انجام دهد.

از آرزوی شهاب حسینی پس از شوالیه شدن تا خواهرزاده‌های فرانسوی‌اش

شهاب حسینی در مراسمی که شامگاه پنجشنبه (هشتم اسفند) در سفارت فرانسه برگزار شد، نشان شوالیه را از دست سفیر آن کشور در ایران دریافت کرد.

این بازیگر، در سخنرانی پس از دریافت نشان شوالیه، گفت: «به‌خاطر این شبِ زیبا، خدا را شکر می‌کنم. نام کشور فرانسه همیشه با هنر، ادبیات و فرهنگ عجین بوده است. من تاکنون، دو سفر به کشور فرانسه داشته‌ام و زیبایی‌های زیادی را دیدم. همچنین خیلی خوشحال هستم که دو خواهرزاده نیمه‌فرانسوی دارم و با مردم فرانسه خویشاوند هستم. علاقه‌مند به آثار نویسنده بزرگ فرانسوی، اریک امانوئل اشمیت هستم و دو متن ایشان را کار کرده‌ام. از وزارت فرهنگ فرانسه و جناب سفیر که بنده را مستخق و شایسته این مدال دانستند، تشکر می‌کنم. آرزوی من این است که بتوانم با عشقی که در هنر نهفته است، مردم جهان را به هم نزدیک‌تر و نزدیک‌تر بکنم. هر چند سیاست علاقمند به تفرقه و جدایی است، هنر می‌تواند باعث نزدیکی مردم جهان شود. امیدوارم با عنوان شوالیه، بتوانم وظیفه هنری و انسانی خودم را انجام بدهم.»

تا کنون چهره‌های هنری و علمی ایران، چون محمدرضا شجریان، محمود حسابی، عباس کیارستمی، داریوش شایگان، لیلا حاتمی، یدالله رویایی، شهرام ناظری، محسن مخملباف، پری صابری، اصغر فرهادی، محمدعلی سپانلو و ... نشان شوالیه را دریافت کرده‌اند.

فیلم سخنان متفاوت حسینی پس از دریافت اهدای نشان شوالیه را اینجا ببینید.

منبع: خبرآنلاین

72

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • دزدشناس
    0

    نویسنده ایات شیطانی هم شوالیه گرفت ،، فرانسه مهد ایجاد و تقویت فرهنگ ماسونی در ۲۰۰ سال گذشته است ،،، به همین سادگی ،، هزینه میکند منفعت می برد ،، اخوندها هم پول را بین خودشان توزیع می کنند و منتظر حل مشکلات مردم توسط امام زمان می نشینند ،، به همین سادگی

  • ایرانی
    0

    از اون شوالیه هایی که فتح الله زاده هم گرفته........

  • فارغ التحصیل
    0

    سلام. تبریک . میتوانی واقعیت ها را شفاف بیان کنی تا همه مردم دنیا بدانند برای زندگی کردن در مسیر پراز سوال نیاز به حتی یک جواب ندارد چون ما انسان هستیم باید به فکر خودمان محبت را به دور از شکستن حریم.و جایگاه انسانیت .به یک دیگر هدیه بدهیم . محبت ها میتوانند مانند شغلها کاذب باشند ولی زندگی خرج دارد با توجه به این نکته که تجارت میتواند ازاد باشد ولی قاچاق آزادی ندارد.