کارگردان فیلم سینمایی «لولی» در گفتگو با خبرفوری:
نگاه به فیلماولیها جدیتر شده است / بهدلیل حاشیهها، ۱۵ سال از سینما دور بودم / چرا زن در سینمای ایران باید مسئول گریه انداختن مخاطب باشد؟
رضا فرهمند کارگردان فیلم «لولی» در گفتگو با خبرفوری نسبت به تغییر مثبت فضای سینما ابراز خرسندی کرد.
وی که مهمان خبرفوری در کاخ جشنواره فیلم فجر بود، به خبرنگار ما گفت: من احساس میکنم امسال به جهت ترکیب انتخاب فیلم ها اتفاق بسیار خوبی در حال وقوع است، مخصوصا که امسال به فیلم اولی ها نگاه جدی تری شده و این حکایت از آگاهی مدیریت کلان سینمای ایران دارد.
وی با بیان اینکه سینما دوست دارد از هویت فرهنگی و تمدنی و مذهبی خود فرار کند، اظهارداشت: من در اغلب فیلم ها کاراکتر زن را میبینم که جنس دوم است و مخاطب را به ترحم وادار میکند و زن در سینمای ایران مسئول گریه انداختن مخاطب است در حالی که زن در تمدن ایران و در مذهب اسلام به شدت مقتدر است و در فیلم "لولی" تلاش شده تا چهره یک زن مقتدر ارائه شود.
او با انتقاد از اینکه سینمای ایران در سطح حرکت میکند به جای این که در عمق حرکت کند، یادآور شد: من به دلیل حواشی پانزده سال سینمای داستانی را ترک کردم، اما بعد از سالها، آنچه که در ساخت این فیلم برای من مهم بود حفظ فضای سالم سینمایی بود و من به عنوان کارگردان ، سرمایه گذار و نویسنده خوشحالم که دوباره وارد سینمای داستانی شدم و الان احساس میکنم که آدم بهتر و سالم تری هستم.
ویدئوی این گفتگو را ببینید:
والا ما فیلم هایی دیدیم از هنرمندان زن
مثل بانو ثریا قاسمی ، مرحوم چهره آزاد که بسیار قوی ظاهر شدند
و مسئول گریه انداختن نبودند و جنس دوم هم حساب نشدند
عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کجه
البته اول راه و یک حرف شاذ باعث معروفیت میشه
و دیوار زنان از همه کوتاه تر که به بهانه طرفداری ظلم مضاعف بهشون بکنند