اگر از تهران بروید، زمین میگیرید
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: طرح مربوط به افرادی است که مهاجرت معکوس کند. یعنی از تهران به شهرهای زیر ۶۰ هزار نفری بروند. شرط پنج سال سکونت برای دادن زمین به این افراد هم حذف شد.
محسن زنگنه توسعه با اشاره به مصوبات کمیسیون در حوزه مسکن اظهار کرد: با تصویب کمیسیون دسترسی به مسکن تا پایان برنامه ۱۲ سال در نظر گرفته شد که نسبت به پیشنهاد دولت واقعیسازی صورت گرفت. باید ۱۵ درصد ساخت مسکن تا پایان برنامه صنعتی باشد و هر سال ۳۰۰ هزار واحد مسکن حمایتی، ۲۰۰ هزار مسکن روستایی، ۱۰۰ هزار مسکن بافت فرسوده و ۴۰۰ هزار انواع مسکن ساخته شود که سالی یک میلیون مسکن در برنامه هفتم توسعه محقق شود.
وی یکی از مهمترین مصوبات تلفیق را تغییر راهبرد کشور در زمینه مسکن یعنی گسترش افقی به جای گسترش عمودی عنوان و اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی موظف شد حداقل ۰.۲ درصد از مساحت سرزمینی را به ظرفیت سکونتگاه شهری و روستایی اضافه کند که این مربوط به تراکم حداکثر بالای ۶۰ هزار نفر است که طبیعتا شامل تهران و برخی از کلانشهرها نمیشود. با این سیاست به جای مرتفعسازی و توسعه عمودی به سمت توسعه افقی میرویم.
وی اضافه کرد: در صورتی که فردی مهاجرت معکوس کند یعنی از تهران به شهرهای زیر ۶۰ هزار نفر روند شرط پنج سال سکونت برای دادن زمین به این افراد هم حذف شد. همچنین کمیسیون مصوباتی درباره اعطای تسهیلات مسکن به زوجهای جوان و تکالیفی برای ساخت مسکن به ستاد کل نیروهای مسلح داده شد. وزارت مسکن باید با تغییر کاربری زمین مورد نیاز مسکن کارکنان نیروهای انتظامی را فراهم کند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه همچنین با بیان اینکه روند بررسی لایحه برنامه هفتم مبتنی بر مردمیسازی اقتصاد و کاهش تصدی گری دولت و توجه به وضعیت مردم است، تصریح کرد: مثلا بحث امکان مشارکتهای بخشهای خصوصی تعاونی در صنایع بالادستی نفت از طریق اهرم شدن صندوق توسعه، ترجیه شرکتهای داخلی به خصوص پتروشیمی درباره طرحهای استخراج و اکتشاف میادین نفتی و الزام دولت به واگذاری سهام خود به استثنای موارد قانون اصل ۴۴ قانون اساسی در مصوبات تلفیق دیده شده است.
به گفته زنگنه در مصوبات تلفیق مواردی همچون الزام دولت به واگذاری سهام شرکتهای خود و واگذاری بسیاری از فعالیتهای میانی خود و بهرهوری و راهبری مراکز ورزشی و فرهنگی و مواردی همچون آبخیزداری و آبخوانداری آمده است علاوه بر این دولت ملزم شده ۱۰ درصد از اعتبارات تملک سرمایهای را به طرحهای مشارکت خصوصی – عمومی واگذار کرده و سهم خود در مشارکتهای تخصصی را ۱۰۰ درصدی و کامل دهد.
ای شلوغ این همه شمامحبت میکنید ومردم ناسپاسی برعکس عمل کنید نتیجه چی شود چی شود
آخه با چه امیدی یاروول کنه بره شهرستان؟! تو کدوم شهرستان امکانات آموزشی، درمانی،تفریحی،....مث تهران هست؟
همه امکانات کشور در تهران جمع شده است در شهرستان هیچی نیست حتی یک دکتر عمومی در شب
منظورش اینه که ی بسته قرص مسکن به همراه یک نوشیدنی مفید برای کلیه در مارک ابراهیم شکن می دهند.
بازم دروغ یکماه فرصت دارید دیگه گول نمیخوریم
فکر کنم بهتره برادران عزیز افغان را از تهران و کلاً از مملکت راهنمایشان بفرمایید بروند کشور پر آب خودشان آنوقت متوجه می شوید چقدر جا واسه ایرانی باز میشه
خانه هایی که افغانه اشغال کردن اگر خالی میشد آیا مستاجران اینقده زجر میکشیدن باعث تاسف هستش که آرزوی داشتن یه آلونک را خیلیها باید به گور ببرند و پاچه خوران و دلالان لاکچری زندگی کنند