دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازی:
نباید به سمت واردات خودروهای کارکرده برویم
دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازی، به تشریح نکات منفی واردات خودروهای کارکرده و اینکه این خودروها وضعیت استاندارد مشخصی ندارند پرداخت و گفت: کشوری با این میزان دارایی و منابع جایز و منطقی نیست بخواهد سراغ خودروهای کارکرده برود.
![نباید به سمت واردات خودروهای کارکرده برویم](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/hwBdDqpZWDXv/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJLTsUEIoNluO/HOP4pHgdk4Bj.jpg)
آرش محبینژاد درباره تصویب آزادسازی واردات خودروهای کارکرده به کشور گفت: این خودروها از نظر وضعیت استاندارد تکلیف روشنی نداشته و حتی سازمان استاندارد نیز نمیتواند در مورد آنها نظر داده و ورود کند و تعهدی در مورد کیفیت آنها وجود ندارد.
دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازی کشور، ادامه داد: ضمن اینکه بازار لوازم یدکی و خدمات پس از فروش را هم در اختیار دست چندمهای خارجی قرار خواهیم داد و با چالشهای متعددی روبرو خواهیم شد؛ تاریخچه استفاده این خودروها و شرایط قبلی آنها نه تنها مشخص نیست، بلکه همین حالا نیز قوانین و مقرراتی در کشور بر استانداردهای آلایندگی محیط زیست (استانداردهای ۸۵گانه و...) تاکید دارد.
مدافع واردات خودروهای نو هستیم
این مقام صنعتی، ضمن تاکید بر اینکه ما مدافع واردات خودروهای نو هستیم، گفت: خودروی نویی که دارای شناسنامه مشخص است، استانداردهای ۸۵گانه و محیط زیستی و... را پاس میکند مورد تایید واردات است. البته واردات هرگونه کالای مجاز بایستی آزاد باشد و واردات خودروی نو، موضوعی نیست که بخواهیم این خلا را با واردات خودروهای کار کرده پر و جبران کنیم.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعهسازی کشور تاکید کرد: هر چند که واردات خودرو چه خودروی نو و چه کارکرده، از نظر صنعت خودروی کشور ممتنع است و نه بهنفع صنعت است و نه به ضرر آن؛ اما از نظر مصالح ملی و حقوق ملت، به شدت به ضرر منافع ملی ارزیابی میشود.
۲۳ هزار میلیارد تومان مطالبه معوق قطعهسازان
وی در رابطه با آخرین وضعیت مطالبات قطعهسازان از خودروسازان نیز، اظهار کرد: در حال حاضر زنجیره تامین داخلی ۵۵ هزار میلیارد تومان مطالبه تعیین تکلیف نشده از خودروسازان دارد که از این میزان بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان مطالبات معوق تعیین تکلیف نشده است. با توجه به شرایط موجود و نبود اتفاق نظر میان مسئولان و سیاستگذاران، بعید است که زنجیره تامین به حقوق خود برسد.
پس به سراغ فرغون های ایران خودرو و سایپا برویم!
خودروهای کارکرده آمریکایی ژاپنی آلمانی بهتراز خودروصفر چینیها ومونتاژ کاران داخلی هست وارد کنید قسطی که همه ایرانیان توان خرید خودرو وارداتی داشته باشیم
چه کرمی داشتند تولید پیکان را ادامه ندادند
بله اگه وارو بشه دیگه کی سلطان واشر میخره هر روز تا کمر جلو تعمیرکار خم بشه
آقایان خودرو سواری ۳و۴سال کار کرده که با نو هیچ تفاوتی ندارد و استعلاک چندانی ندارد ( به درد مردم ضعیف قشر پایین جامعه میخوره وارد
نشه ؟؟؟ !! چونکه یک پیچ آن به تولیدات گران قیمت و بنجل داخلی می ارزه* بابا وانت پراید برای بسازید پراید چی بود!! وانتش کردید؟؟ افغانستانی هم دارن به ما میخندن!!! دیگه تحویامون نمیگیرن* خودمون به خودمون می زنیم کسی که به خودش رحم نداره ؟؟؟؟
ما ملتی هستیم که به *خودمان رحم نداریم پولمان را دور میریزیم + به خودمان خسارت میزنیم + با ( تولید ) و ( خرید ) * و ا نت پراید خودمان را مزحکه همه * حتی افغانستانی های مقیم ایران کرده ایم* کاری که به منفعت جامعه و مردم کم درآمد باشه را انجام نمیدیمچرا خودرو۳و۴ سال کار کرده را به دست خانواده ضعیف نمیرسونیم ؟؟؟هم کیفیت داره استعلاک نداره
واردات خودروی کارکرده چرا بایدبا مخالفت مجمع. همراه باشد.یعنی همیشه باید سمت خودرویی ها راشید اقای مصباحی مقدم.اقامحمدی.میرسلیم.کی سمت مردم می ایید.همیشه سمت صمت و وزیرش هستین.