معاون ساخت و نگهداری راه های روستایی:

بیش از ۳۰ بلای طبیعی در کشور داریم/ آسفالت ۳۵۰۰ کیلومتر از شبکه راه های روستایی

معاون ساخت و نگهداری راه های روستایی، با بیان اینکه از ۴۳ نوع بلای طبیعی شناسایی شده در کل دنیا بیش از ۳۰ بلا در کشور ما رخ می دهد، گفت: یکی از مهمترین ابزارها در حوادث و بحران ها ماشین آلات راهداری است.

بیش از ۳۰ بلای طبیعی در کشور داریم/ آسفالت ۳۵۰۰ کیلومتر از شبکه راه های روستایی

شعبانعلی خاوری در آیین الحاق ۹ دستگاه ماشین آلات سنگین جدید به ناوگان راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گیلان در گفت وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه از ۴۳ نوع بلای طبیعی شناسایی شده در کل دنیا بیش از ۳۰ بلا در کشور ما رخ می دهد، اظهار کرد: استان گیلان نیز از این بلایای طبیعی مستثنا نیست.

وی با اشاره به شرایط آب و هوایی و موقعیت جغرافیایی استان گیلان، افزود: شبکه راه های اصلی و روستایی گیلان توجه بیشتری را می طلبد.

معاون ساخت و نگهداری راه های روستایی و فرعی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، طول راه های گیلان را چهار برابر متوسط کشور دانست و تصریح کرد: طول راه های گیلان به ازای هر کیلومترمربع ۸۵۰ متر است، اما این عدد در کشور ۲۰۰ متر است.

خاوری، با اشاره به عمر بسیار بالای ناوگان راهداری گیلان به واسطه شرایط آب و هوایی، خاطرنشان کرد: از محل منابع ملی و استانی در سال ۹۸، در مجموع ۱۷ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری خریداری شد که امروز ۹ دستگاه به بهره برداری رسید.

وی با تاکید بر لزوم نوسازی ناوگان راهداری، یادآور شد: یکی از مهمترین ابزارها در حوادث و بحران ها ماشین آلات راهداری است و باید نسبت به تجهیز و نوسازی ناوگان اقدام کنیم.

این مقام مسئول، با اشاره به حذف مزیت قیر در قانون بودجه امسال، اضافه کرد: امسال اعتبارات بهسازی و آسفالت راه روستایی از محل استانی تامین می شود؛ این در حالی است که سال های گذشته این اعتبارات ملی بود.

معاون ساخت و نگهداری راه های روستایی، از هدفگذاری بهسازی و آسفالت ۳۵۰۰ کیلومتر از شبکه راه های روستایی کشور خبر داد و تصریح کرد: ۱۰۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی در کل کشور تخصیص داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه اعتبار مذکور در شورای برنامه ریزی استانی و شهرستانی نهایی می شود، گفت: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کلیه زیرسازی ها را با استفاده از امکانات موجود خودش انجام می دهد و آسفالت و رویه با استان هاست. البته استان گیلان در حوزه تامین مصالح نیز نیازمند کمک است.

منبع: ایسنا

22

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید