نظر فرزند مصباح یزدی درباره انقلابیونی که از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند
فرزند مصباح یزدی با اشاره به بالا روندگان از دیوار سفارت آمریکا گفت که انقلاب ریزش ها و رویش های خودش را داشته است.
![نظر فرزند مصباح یزدی درباره انقلابیونی که از دیوار سفارت آمریکا بالا رفتند](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/wecormAGVQCu/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJKxNwjnb-8jb/%D9%85%D8%B5%D8%A8%D8%A7%D8%AD+%DB%8C%D8%B2%D8%AF%DB%8C.jpg)
مجتبی مصباح یزدی در آیین افتتاحیه بیست و هشتمین دوره طرح ولایت گفت: در جریان انقلاب دانشجویانی داشتیم که انقلابی بودند و بسیار پر شور ظاهر شدند و از دیوار سفارتخانه آمریکا بالا رفته و این مرکز جاسوسی را با قاطعیت تسخیر کردند، ولی چند سالی نگذشت که از کار خود توبه کردند و با همان آمریکا دست سازش و دوستی دادند.
فرزند آیتالله مصباح یزدی در آیین افتتاحیه بیست و هشتمین دوره طرح ولایت گفت: در جریان انقلاب دانشجویانی داشتیم که انقلابی بودند و بسیار پر شور ظاهر شدند و از دیوار سفارتخانه آمریکا بالا رفته و این مرکز جاسوسی را با قاطعیت تسخیر کردند، ولی چند سالی نگذشت که از کار خود توبه کردند و با همان آمریکا دست سازش و دوستی دادند.
مجتبی مصباح یزدی افزود: در مقابل ریزش خواص، کسانی را داشتیم که به ظاهر مقابل این انقلاب بودند، ولی با اندکی بصیرت و آگاهی از اهداف انقلاب توبه کرده و به دامان ملت بازگشتند؛ این انقلاب رویشهای بسیاری نیز داشته است.