رئیس سابق بسیج جامعه زنان کشور در نشست چالش مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ مطرح کرد:

تهمت تاریخی لیبرال ها در خصوص دیدگاه جبهه انقلاب در مورد زنان

رئیس سابق بسیج جامعه زنان کشور گفت: از گذشته تا به امروز یک تهمت تاریخی نسبت به جبهه انقلاب وجود دارد که دائم این جبهه را نسبت به ضدیت با حضور و مشارکت فعال زنان در جامعه متهم می‌کنند.

تهمت تاریخی لیبرال ها در خصوص دیدگاه جبهه انقلاب در مورد زنان

مینو اصلانی، مسئول امور زنان و خانواده مرکز مطالعات راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی و رئیس سابق بسیج جامعه زنان کشور در نشست مشترک ائتلاف مدیران نواندیش با برخی کاندیداهای شورای شهر تهران با موضوع بررسی چالش مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها بر ضرورت حمایت از حقوق زنان و خانواده تاکید کرده اند که در این زمینه می توان به پیام رهبر انقلاب به کنگره 7 هزار زن شهید کشوری اشاره کرد که نقش زن مسلمان ایرانی در معرفی الگویی جدید از «زن» را تاریخ‌ساز خواندند و با اشاره به ظهور هزاران زن با روحیه‌ی کربلایی در صحنه‌ی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تاکید کردند دیر یا زود زنان ایرانی در سرنوشت و جایگاه زنان جهان، اثرگذار خواهند شد.

وی افزود: فرصت انتخابات یک فرصت طلایی است تا دولتی سرکار بیاید که الگویی برای ایجاد هویت در بحث زن و خانواده باشد و بتواند زمینه ساز ایفای نقش زنان ایرانی در سرنوشت و جایگاه زنان جهان باشد.

اصلانی بهترین راه تشخیص نحوه ی مواجهه ی فکری کاندیداهای ریاست جمهوری با موضوع زنان را بررسی مدل رفتاری ایشان در ارتباط با بحث زن و خانواده دانست و تاکید کرد: رئیس قوه قضائیه فردی است که زمینه رشد و تعالی خانواده خود را به بهترین نحو فراهم کرده است و وقتی به خانواده ایشان نگاه میکنیم می بینیم که هر یک از اعضای خانواده ایشان در مجامع علمی و دانشگاهی حرف های زیادی برای گفتن دارند.

در ادامه ی این نشست دکتر محمد ابویی مهریزی؛ دبیر کل مجمع مدیران نواندیش گفت: در کارزار انتخابات ریاست جمهوری نباید از اهمیت شورای شهر آینده تهران غافل شد و باید یادمان باشد که امروز شرایط شهر تهران شرایط خوبی نیست و ناامیدی تهرانی ها از بهبود شرایط، سخت ترین چالشی است که در حال حاضر با آن مواجه هستیم.

وی افزود: قطعا اگر شهردار آینده از نظرات جامعه شناسان و مدیران سابق و اسبق شهرداری تهران و صاحب نظران حوزه مدیریت شهری استفاده کند میتواند بر این چالش سخت پیروز شود.

دکتر محمد صادق افراسیابی؛ دبیر شورای سیاستگذاری انجمن سواد رسانه ای ایران دیگر سخنران این نشست گفت: همان طور که از موضوع نشست پیدا است چالش اصلی انتخابات ۱۴۰۰، چالش مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق های رای است. در این خصوص معتقدم لازم است عملکرد امروز کاندیداهای تایید صلاحیت شده و حتی کسانی که صلاحیت ایشان احراز نشده است یا رد شده است، ثبت و ضبط شود تا نسل های آینده بدانند چه کسانی به خاطر منافع شخصی خود به منافع ملی پشت کردند و چه کسانی علیرغم تمام دلخوری ها باز هم از آینده ی کشور و حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای حمایت کردند.

وی افزود: اخباری در برخی رسانه ها منتشر شده است که برخی احزاب، مردم را به حضور حداکثری در انتخابات پیش رو تشویق نکرده اند و جالب اینجا است که برخی از این احزاب، مدعی هستند که از اهمیت موضوع سرمایه های اجتماعی برای رقم زدن آینده ای درخشان برای کشور اطلاع دارند.

افراسیابی تاکید کرد: امروز قدرت کشور در حوزه های نظامی و امنیتی به صورتی است که همه میدانند جمهوری اسلامی ایران محور مقاومت در سطح منطقه و جهان اسلام است و اروپا و آمریکا هم سال ها است خودشان به این نتیجه رسیدند که نمیشود راجع به براندازی نظام فکر کرد و الان دارند برنامه های دیگری را دنبال می‌کنند. پس کسانی که مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ را تضعیف میکنند دارند به مردم خیانت میکنند چون کاهش سرمایه های اجتماعی باعث افزایش فشارهای خارجی بر روی ملت ایران و همین طور بروز چالش های داخلی خواهد شد.

وی گفت: معمولا در چالش های داخلی و فشارهای خارجی این طبقه متوسط و ضعیف جامعه است که لطمه میخورد و طبقات مرفه و ثروتمند جامعه گاهی درکی از مسائل طبقات متوسط و ضعیف جامعه ندارند.
این مدرس دانشگاه خاطر نشان ساخت: نخبگانی که مردم را به مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ تشویق نمیکنند قطعا به آینده ی کشور و به طبقات متوسط و ضعیف ظلم میکنند و خودشان دقیقا میدانند که چگونه قصد دارند ملت را فدای امیال شخصی و سیاسی و جناحی خود کنند.

افراسیابی افزود: البته اساتید حوزه های ارتباطات و جامعه شناسی برخی گلایه هایی که نسبت به عملکرد دولت های گذشته و برخی از بخشهای حاکمیت وجود دارد را درک میکنند اما بالاخره آینده ی کشور و ملت ایران مهمتر از این است که به خاطر این مسائل، آینده را قربانی لجبازی های سیاسی کنیم و در این بین نخبگان سیاسی و رسانه ای وظیفه بیشتری برای تشویق مردم به شرکت در انتخابات دارند.

منبع: الف

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • احمد
    0

    اینها از کلمه انقلاب سوءاستفاده می‌کنند اسم جناح خود را گذاشتند جبهه انقلاب یعنی هرکس مثل اینها فکر نکند ضد انقلاب هستند پس در نتیجه دشمن هستند و پس باید نابود شوند

  • استاد دانشگاه
    0

    هر یک از اعضای خانواده ایشان در مجامع علمی و دانشگاهی حرف های زیادی برای گفتن دارند!! بله با پارتی بازی خیلی کارها می توان کرد اصلا میشه کل فامیل را در جایگاههای خاص قرار داد و پز داد حرف های زیادی برای گفتن دارند!! پسر فلان مقام نظامی و کاندید ریاست جمهوری در دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت کار می کند پس چرا بچه من خواهر این برادر اون یعنی مردم عادی به چنین جایگاهی نمی رسند. آی کیوی اینها بالاتره؟ تحصیلاتشان بالاتره یا عزیز دردانه های سیستم هستند برای همین جایگاهشان بسیار بالاتره؟ نه خیر خانم محترم حرف های صد من یک غاز نزنید. توی این نظام انسانهای خودی و غیر خودی داریم خودی ها که طیف و قشر معدودی هستند به جاهای بالا می رسند و شماها چسبیده و محفل گرم کن ها تبلیغ میکنید که حرف برای گفتن دارند اما مردم عادی و مخصوصا نخبه های اجتماع دستشان از همه جا بریده است. جواب ما مردم عادی ایندفعه فرق داره : رای بی رای همین و تمام.