وزیرخارجه رژیم صهیونیستی: به توافق آمریکا و ایران خوشبین نیستم
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در گفتوگویی با مطرح کردن ادعاهایی علیه نقش ایران در منطقه و فعالیت هستهای ایران، به سوالاتی درباره جنگ غزه و دیگر مسائل منطقهای پاسخ داد.

گدعون ساعر، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در جریان سفر به پاریس در گفتوگویی تفصیلی با روزنامه فیگارو در پاسخ به این که چگونه یک توافق جدید بر سر برنامه هستهای ایران میتواند موفق باشد، در حالی که برنامه هستهای ایران تقریبا به هدف خود رسیده است، با تکرار ادعاهای این رژیم علیه ایران بیان کرد: شرایط متفاوت است. در کاخ سفید، رئیسجمهوری قاطعتر داریم. ایران نیز دولت جدیدی دارد. و اروپاییها چشمانشان را باز کردهاند؛ هم به دلیل جنگ اوکراین که کمکهای تهران به روسیه را آشکار کرد، و هم به دلیل حملات مستقیم ایران علیه ما در آوریل و اکتبر ۲۰۲۴ که نشان داد نیروهای نیابتی آن مانند حماس و حزبالله چه تواناییهایی دارند، به ویژه از هفتم اکتبر (عملیات «طوفان الاقصی» از سوی حماس علیه اراضی اشغالی) به بعد.
ادعای حمایت مالی و تسلیحاتی گروههای مقاومت منطقه و کنترل اقدامات آنها در حالی از سوی ساعر و متحدان رژیم صهیونیستی مطرح میشود که مقامهای ایران ضمن حمایت از آرمانهای آزادیبخش این گروهها این ادعا را رد و تاکید کردهاند که گروههای مقاومت به طور مستقل و طبق صلاحدید خود عمل میکنند و ارتباط ایران با این گروهها صرفا نوعی اتحاد است.
مقامهای ایران و روسیه کمکهای نظامی تهران به مسکو برای استفاده در جنگ اوکراین را نیز بارها رد کردهاند. تهران تاکید کرده است برخلاف شرکا و متحدان غربی کییف که آشکارا به مداخله نظامی در این جنگ میپردازند، از هیچ یک از طرفین حمایت نمیکند و ضمن این که تنها راهکار سیاسی را برای حلوفصل این جنگ مناسب میداند، آماده کمک به دستیابی آن است.
احتمال توافقی جدید درباره برنامه هستهای ایران
ساعر که رژیمش در دیوان بینالمللی دادگستری به نسلکشی در غزه متهم شده و حملات متجاوزانه به خاک لبنان و سوریه را در کارنامه خود دارد، در ادامه اظهارات ضدایرانی خود در گفتوگو با این روزنامه گفت: دیگر نیازی نیست ماهیت تجاوزگری ایران را توضیح دهیم! امروز همه یک سوال دارند؛ اگر آنها بدون سلاح هستهای این کارها را کردند، با داشتن چتر هستهای چه خواهند کرد؟ به همین دلایل، انتظار دارم جامعه بینالمللی مصممتر عمل کند. البته این به معنای خوشبینی من نسبت به احتمال دستیابی به توافق نیست، چراکه شکاف بین دیدگاه آمریکا و ایران همچنان بسیار گسترده است.
رژیم صهیونیستی مانند متحد اصلی خود آمریکا مدعی وجود اهداف نظامی در برنامه هستهای ایران است. این در حالی است که مقامهای ایران ضمن گفتن این که تولید و بهکارگیری تسلیحات اتمی طبق فتوای مقام معظم رهبری ایران جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد، بر دفاع مقتدرانه از برنامه صلحآمیز هستهای ایران تاکید کردهاند.
از سوی دیگر، برنامه هستهای ایران تحت شدیدترین برنامه راستیآزمایی و نظارت آژانس بینالمللی انرژی اتمی قرار دارد و این نهاد بینالمللی تا کنون، در گزارشهای متعدد خود درباره فعالیت هستهای ایران صحت چنین ادعایی را اثبات و تایید نکرده است.
در ادامه این گفتوگو، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در پاسخ به این که اگر دیپلماسی شکست بخورد، آیا آمریکا به عملیات نظامی تلآویو علیه تاسیسات هستهای ایران خواهد پیوست، گفت: در این مورد گمانهزنی نمیکنم. اما هدف ما را تکرار میکنم کا ایران نباید به یک قدرت هستهای تبدیل شود. اکنون در مقطعی از تاریخ هستیم که به دلیل اجماع جهانی، فرصت واقعی برای تحقق این هدف وجود دارد. چگونه؟ زمان نشان خواهد داد. اما اراده ما با آمریکا و فرانسه مشترک است.
پاسخ ساعر به این سوال در پی این انجام شده است که دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در مصاحبهای که یکشنبه گذشته با شبکه انبیسی نیوز انجام داد، در اظهاراتی تهدیدآمیز درباره توافق با ایران گفت: اگر با ایران به توافق نرسیم و ضمانتی برای تولید نکردن سلاح هستهای توسط ایران دریافت نکنیم، این کشور به شیوهای بیسابقه بمباران خواهد شد.

ترامپ که به اظهارات تهدیدآمیز خود برای کسب بیشترین امتیاز مشهور است، در ادامه تصریح کرد: مقامات ایرانی و آمریکایی در حال مذاکره هستند.
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به این اظهارات گفت: باید برای همه روشن شود که اصولا چیزی به نام «گزینه نظامی» وجود ندارد، چه رسد به «راه حل نظامی». ناکامیهای فاجعهبار در منطقه ما که بیش از ۷ تریلیون دلار برای دولتهای قبلی ایالات متحده هزینه داشته، به اندازه کافی گویاست.
جنگ غزه
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از این گفتوگو در پاسخ به این که راهبرد این رژیم در غزه چیست و چرا با وجود تلاشهای دیپلماتیک برای تداوم آتشبس، جنگ از سر گرفته شد، پاسخ داد: دو هدف داریم که آزادی اسرا و ریشهکن کردن هرگونه تهدید آینده علیه اسرائیل و شهروندانش است. اگر نیروهای حماس از غزه خارج شوند و سلاحهای خود را تحویل دهند، جنگ فردا پایان مییابد. اما تاکنون، آنها برعکس، ثابت کردهاند که خواهان صلح نیستند.
ساعر با توجیه سیاستهای اشغالگرانه رژیم صهیونیستی ادعاهایی را علیه جنبش حماس مطرح کرده و گفت: مطمئن باشید اسرائیلیها اسرای خود را رها نخواهند کرد و هرگز به وضعیت قبل از هفتم اکتبر بازنخواهیم گشت؛ یعنی تهدید نظامی دائمی از سوی غزه. حماس از برگ برنده اسرا برای وادار کردن اسرائیل به تسلیم و تحمیل شرایط خود استفاده میکند که غیرقابل قبول است، بهایی که تاکنون پرداختهایم، بسیار سنگین بوده است. بر اساس اطلاعات ما، هدف آنها هنوز حمله به اسرائیل است و ما نمیتوانیم خطر کنیم.
طرح ترامپ برای کوچ اجباری فلسطینیان به بهانه بازسازی غزه
ساعر در پاسخ به این که آیا طرح دونالد ترامپ برای غزه کنار گذاشته شده است، بیان کرد: خیر، این امر مشروط به دو شرط است؛ اولا، به غزهایهایی که میخواهند مهاجرت کنند اجازه داده شود چراکه این به هیچ وجه یک آوارگی اجباری نیست و دوم پیدا کردن کشورهایی است که داوطلبان را بپذیرند.

طرح ترامپ برای بازسازی غزه و تبدیل آن به یک منطقه ساحلی توریستی از سوی سازمان ملل پاکسازی قومی دانسته شده است.
همچنین کشورهای منطقه مخالفت خود با چنین طرحی را اعلام کردهاند.
او در ادامه در دفاع طرح پاکسازی قومی فلسطنینان مدعی شد: نمیفهمم چرا سوریها و افغانها حق مهاجرت دارند اما فلسطینیها نه! یا بهتر بگویم، میفهمم؛ فلسطینیها ابزار سیاسی علیه اسرائیل هستند و برخی میخواهند آنها را در اردوگاهها نگه دارند!
عادیسازی روابط رژیم صهیونیستی با عربستان سعودی
فیگارو در ادامه نوشته وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در پاسخ به این که وضعیت طرح عادیسازی روابط این رژیم و عربستان در چارچوب «توافق ابراهیم» چگونه است، توضیح داد: به این عادیسازی امیدواریم، اما تحقق آن در شرایط جنگ دشوارتر است. بدون شک، تحت دولت ترامپ ممکن خواهد شد، اما کمی دیرتر.
عربستان سعودی، پس از وقوع جنگ غزه، پایان دادن به اشغال این منطقه و پذیرفتن تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی از طریق راهکار «۲ دولتی» را به نوعی پیششرط هرگونه مذاکرات عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی قرار داده است.
الحاق سرزمینهای تحت اشغال کرانه باختری
ساعر در پاسخ به این که آیا رژیم صهیونیستی کرانه باختری را به سرزمینهای اشغالی الحاق خواهد کرد، گفت: از نظر ما این سرزمینها مورد مناقشه هستند، نه تحت اشغال. ما بارها آماده مذاکره بودهایم، اما با تشکیلات خودگردان فعلی ممکن نیست. ما نمیخواهیم بر آنها حکومت کنیم، اما امروز تشکیل یک دولت فلسطینی مستقل در «یهودیه و سامریه» [کرانه باختری اشغالی] غیرممکن است، چراکه در این صورت، تحت کنترل حماس خواهند بود و این امنیت اسرائیل را تهدید میکند.
«احمد الشرع برای اسرائیل بهتر از بشار اسد است»
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در پاسخ به این که آیا احمد الشرع، سرکرده گروه «تحریرالشام» که اکنون ریاست هیات حاکمه سوریه را بر عهده دارد، برای رژیم صهیونیستی بهتر از بشار اسد، رئیسجمهور پیشین سوریه است یا بدتر از آن، مدعی شد: بدتر از اسد ممکن نیست، چراکه او مستقیما به محور ایران متصل بود و به ایجاد پیوستگی سرزمینی بین متحدان تهران کمک میکرد. بنابراین، از سقوط او استقبال کردیم.
او بیان کرد: ما باید نسبت به رژیم جدید دمشق واقعبین باشیم. این رژیم به طور دموکراتیک انتخاب نشده و حدود ۱۰ هزار نیروی افراطی اسلامگرا در سوریه وجود دارند که بسیاری از آنها توسط دولت جدید از زندان آزاد شدهاند و میدانیم که به دنبال نبرد در بلندیهای جولان هستند. تمام اقدامات ما در سوریه برای تقویت امنیت خود و جلوگیری از گشایش جبههای جدید علیه اسرائیل است.
رژیم صهیونیستی چهارشنبه و پنجشنبه پایگاههای هوایی استانهای حماه و حمص در سوریه را هدف قرار داد.

این رژیم در ابتدای مسلط شدن گروه تحریرالشام بر سوریه، نقاط نظامی و راهبردی مختلف سوریه را نیز بمباران کرده بود و در برخی نقاط مرزی نیز به دنبال ایجاد منطقه حائل بوده است.
نقش ترکیه در سوریه
رسانه فرانسوی نوشته، ساعر در ادامه در پاسخ به این که برای مقابله با نفوذ ترکیه در سوریه چه میکنید، گفت: ترکها نفوذی قوی در سوریه دارند و آشکارا میخواهند یک منطقه تحت کنترل ایجاد کنند. ما از حضور نظامی آنها و حملاتشان به کردها در شمال سوریه نگرانیم.
وزارت امور خارجه ترکیه امروز در واکنش به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه در بیانیهای گفت: اسرائیل با حملات خود به تمامیت ارضی و وحدت ملی کشورهای منطقه، به بزرگترین تهدید امنیتی برای منطقه ما تبدیل شده است. اسرائیل به عنوان یک عامل بیثباتکننده راهبردی در منطقه، همزمان به ایجاد آشوب و دامن زدن به تروریسم میپردازد.
این وزارتخانه افزود که رژیم صهیونیستی برای برقراری امنیت در کل منطقه، ابتدا باید «از سیاست توسعهطلبی خود دست بردارد، از سرزمینهای اشغالی خارج شود» و «تلاشها برای تثبیت وضعیت سوریه را تضعیف نکند.»
ترکیه پس از سقوط اسد تاکید کرد که به اقدامات خود برای جلوگیری از فعالیت نیروهای دموکراتیک سوریه که آنها را سازمانی تروریستی میداند، ادامه خواهد داد. آنکارا نظامیان خود را با این هدف در شمال سوریه حفظ کرده و تا کنون چندین درگیری نظامی با نیروهای دموکراتیک سوریه داشته است.
انتقادهای اروپا از اقدامات رژیم صهیونیستی
ساعر در پاسخ به این که آیا احساس میکنید اروپاییها شما را درک نمیکنند، به دفاع از اقدامات تروریستی و متجاوزانه این رژیم، از جمله در ترور رهبران مقاومت در سال اخیر و حملات به خاک کشورهای مستقل پرداخته و گفت: شکاف بزرگی بین دستاوردهای ما و برخورد دولتهای اروپایی وجود دارد. همه از شکست حزبالله و حماس، کشته شدن نصرالله و سقوط اسد خوشحالند، اما به روشهای ما که این نتایج را ممکن کرد انتقاد میکنند. همه میگویند «آفرین برای نابودی حماس!» اما فکر میکنید چگونه این کار را کردیم؟ با بیانیه؟!
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در پاسخ به این که نظر او درباره این که بسیاری این رژیم را متهم به گرایش به خودکامگی میکنند مدعی شد: اسرائیل یک جامعه دموکراتیک است. برخلاف ترکیه، دولت ما به مخالفان حمله نمیکند! با این حال، هیچ انتقادی از افراطکاریهای اردوغان به عنوان متحد ناتو دیده نمیشود.
روابط تلآویو-پاریس
ساعر در پایان این گفتوگو در پاسخ به این که روابط اسرائیل و فرانسه که پس از هفتم اکتبر فراز و نشیبهایی داشته، اکنون در چه وضعیتی است، بیان کرد: با وجود اختلافنظرها، گفتوگو بسیار مهم است. ما میخواهیم مواضع بر اساس واقعیتهای میدانی باشد. اما تبلیغ راهکار ۲ دولتی در شرایط کنونی غیرواقعبینانه است، چراکه اگر یک دولت فلسطینی فردا تشکیل شود، به معنای دولتی تحت کنترل حماس خواهد بود. همه ما آرزوها و امیدهایی داریم، اما باید درباره مسائلی که امنیت منطقه را تحت تاثیر قرار میدهد واقعبین باشیم. شکست جبهه افراطیها شرط ضروری برای آیندهای بهتر است و باید بر این تمرکز کنیم.
والا ما همیشه درگیر تورم و گرانی هستیم با یه اهم و اوهوم ترامپ تورم هی بالا میره هی بالا میره میگیم میزنیم بالا میره میگن میخورین هی بالا میره عجب معماییه
حرفهای ترامپ خالی بندی است!
کالاهای ایرانی تو بازار اسرائیل کالاهایی اسرائیلی تو بازار ایران!
مسئولان ما اگر واقعا دشمن صهیونیست ها هستند باید با آمریکا توافق کنند وگرنه این دشمنیها عوامفریبی است
نباشش
ایران در پشت پرده مداوم درحال معامله با اسرائیل هست.
تا وقتی پوتین داره این وسط میانجیگری میکنه اوضاع همینه و بدترم میشه
مرگ بر اسرائیل☠️
توافق یعنی نابودی بیشتر ملت و کشور ایران و رفاه بیشتر سردمداران
وزیر خبیث امور خارجه رژیم جعلی اسرائیل :
اینرا بدان آینده در مورد تو و خوابهای ابوعطائیت قضاوت خواهد نمود . / افشار
خیلی معذرت میخوام ولی جنابعالی شکر زیادی خوردین
یه سوال قبلنا آمریکا علیه هر کشوری اعلان جنگ میکرد چند روز بعدش کار تمام یود الان بعد چند هفته از پس یه گروه توی یمن برنیومده؟ بابا ابرررررر قدرت:)
برای اینکه دنبال خونریزی هستید
سلام به هموطنان ایرانی همیشه این شعار را در خانه در جاده در جمع در عروسی در عزا در جلسات مذهبی درجلسات خصوصی در ادرات ودر کل بعد از سلام علیک مرگ بر آل یهود منظور همین صهیو نیستها ی اسرائیلی فراموش نشود جمله آیل هیتلر بهترین جمله است اسرائیل اربابش آمریکا از این جمله وحشت دارند در پایان آیل هیتلر
ای الهی که نیست و نابود بشید ، میخوام که هیچوقت خوشبین نباشید
اگر فردا روزی اسرائیل به ایران حمله کند
به نظر شما آمریکا از کدام کشور حمایت می کند
فقط منفعت کشورها مهم است