آموزش کسب و کار: چگونه یک کسب و کار را از نابودی نجات دهیم؟!

سیستم کسب‌وکار منتظر کسی نمی‌ماند و در حین از بین بردن ساختارهای قدیمی به سراغ ایجاد ساختارهای اقتصادی جدید می‌رود.

آموزش کسب و کار: چگونه یک کسب و کار را از نابودی نجات دهیم؟!

 

سرعت تحولات کسب‌وکارها بسیار بالاست؛ طوری که تقریباً 90 درصد از کسب‌وکارهایی که در سال 1955 راه‌اندازی شدند در سال 2017 دیگر خبری از آن‌ها نبود! نکته جالب ماجرا نیز اینجاست که حدود 52 درصد این کسب‌وکارها از سال 2000 از میدان رقابت حذف شدند. آنچه واضح است اینکه سیستم کسب‌وکار منتظر کسی نمی‌ماند و در حین از بین بردن ساختارهای قدیمی به سراغ ایجاد ساختارهای اقتصادی جدید می‌رود.

البته تاثیر مثبت دیجیتالی شدن مشاغل از آنچه قبلا تصور می‌شد نیز بیشتر است و ارزش فرصت ایجاد شده در این بستر جدید حدود 20 تریلیون دلار تخمین زده می‌شود. طبیعتاً در این بستر جدید هر کسب‌وکاری باید برای باقی ماندن در میدان رقابت، مسیر آتی خود را متناسب با شرایط فعلی عصر حاضر ترسیم کند. با ما همراه باشید تا ببینیم که چگونه می‌توان در وضعیت فعلی یک کسب‌وکار را از نابودی نجات داد.

5 راه موثر برای فاصله گرفتن از نقطه سقوط کسب و کار

کسب‌وکارهای بزرگ‌تر و قدیمی‌تری به طور فعالانه‌ای تحولات دیجیتالی عصر حاضر را پذیرفته‌اند و در مسیر آن گام برمی‌دارند. به بیان بهتر، این روزها کلیه کسب‌وکارهای موفق در هر ابعاد و اندازه‌ای که باشند به نحوی به سراغ بهره‌مندی از مزایای فناوری دیجیتالی رفته‌اند. این موضوع در بسیاری از کسب‌وکارها به شکل استفاده از فناوری برای توسعه و ساده‌سازی فرآیندهای تجاری، مدرن‌سازی کسب‌وکار، بهبود تجربیات مشتری و مواردی از این دست نمود پیدا کرده است.

به بیان ساده‌تر در دنیای امروز، این مدل کسب‌وکار و همچنین سطح استفاده از فناوری‌های درست است که مشخص می‌کند کسب‌وکار مورد نظر پیشرفت خواهد کرد یا به کلی کنار گذاشته می‌شود! به یاد داشته باشید که فناوری ابری (Cloud) همه چیز است. شما در نقطه‌ای از کسب‌وکارتان باید تصمیم بگیرید که به دنبال استفاده از این فناوری هستید یا همچنان می‌خواهید با تکنولوژی گذشته و سنتی کار خود را ادامه دهید!

این که بتوانید در زمان حاضر کسب‌وکار خود را از شکست نجات داده و پیشروی سریعی تجربه کنید، در گرو این است که بدانید چگونه بهترین پلتفرم فناوری را برای خود و همچنین مشتریان‌تان انتخاب کنید. به طور کلی در آموزش توسعه کسب و کار 5 راه موثر برای فاصله گرفتن از نقطه شکست کسب‌وکار و انتخاب صحیح مسیر پیش‌روی کسب‌وکارتان وجود دارد که به شرح زیر هستند:

همسویی فناوری انتخابی با کسب‌وکار

فرقی نمی‌کند که به تازگی نسبت به راه‌اندازی یک کسب‌وکار اقدام کرده‌اید یا دارای یک کسب‌وکار قدیمی هستید که به شکلی خلاقانه در دنیای نوآوری‌ها گام برمی‌دارد، در هر دو حالت داشتن یک شریک از جنس پلتفرم فناوری برای موفقیت شما لازم و ضروری است.

به هنگام انتخاب این شریک حیاتی باید از خود بپرسید که این ارائه دهنده پلتفرم، منابع فنی و تجاری کافی برای کمک به شما در ساخت استراتژی بازاریابی و فروش موثر به طیف وسیعی از مشتریان را دارد یا خیر! اگر پاسخ به سوال فوق مثبت بود، همسویی شما با همدیگر ثابت می‌شود.

 

حرکت به سمت هوشمندسازی کسب‌وکار

استفاده از نوآوری‌های جدید دنیای فناوری، فردای کسب‌وکار شما را می‌سازند. بسیار مهم است به سراغ استفاده از پلتفرم‌هایی بروید که توانایی بهره‌گیری کامل از فناوری‌های هوشمندی همچون هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و یادگیری عمیق را دارند. توجه کنید که هوشمندسازی کسب‌وکار صرفاً یک هدف انتزاعی نظری نیست!

 

 فناوری‌های مدرن می‌توانند به شکل یکپارچه داده‌های برنامه‌ها و فروشگاه‌ها را ادغام کنند و از این داده‌ها برای تجزیه‌وتحلیل وضعیت، پیش‌بینی‌ها، تنظیم استراتژی بازاریابی شخصی و مواردی از این دست استفاده نمایند. حاصل این فرآیند دسترسی زودهنگام به داده‌های حساس و طبقه‌بندی شده است که دید روشنی از وضعیت کسب‌وکار در اختیارتان قرار می‌دهد.

6

توجه به مدل‌های مدرن کسب‌وکار

به یاد داشته باشید که زمان استفاده از مدل‌های تجاری ساده به پایان رسیده است. در حال حاضر، پلتفرم‌های فناوری مدرن نوآوری‌ها و جریان‌های درآمدی را ایجاد کرده‌اند که تا چند سال پیش تصور آن‌ها نیز غیرممکن به نظر می‌رسید! به عنوان مثال فروشندگان مستقل نرم‌افزار (ISV) حالا می‌توانند با استفاده از APIهایی که امکان ادغام با سایر پلتفرم‌ها را دارند، درآمد بیشتری به دست آورند.

در مدرن‌سازی کسب‌وکار چاره‌ای جز استفاده از پلتفرم‌های فناوری وجود ندارد؛ البته باید به سراغ پلتفرمی بروید که در عین انعطاف‌پذیری قیمتی امکاناتی مثل خودکارسازی وظایف تکراری، گزارش‌دهی منظم و مواردی از این دست را در اختیار کسب‌وکارتان قرار می‌دهد.

ورود به بازار دیجیتال برای کسب درآمد بیشتر

یکی از اصول مهم در مدیریت کسب و کار این است که بدانید یک کسب‌وکار در نهایت مجبور به پیروی و تبعیت از رفتار مصرف‌کننده است. حالا که همه چیز دیجیتالی شده، مصرف‌کنندگان نیز بیشتر به سمت خرید دیجیتالی کالاهای و خدمات مورد نیاز خود روی آورده‌اند. البته این موضوع به نفع کسب‌وکارهاست؛ چراکه برای یک کسب‌وکار راحت‌تر است تا به شکل دیجیتالی تمام یا بیشتر راه را طی کند و به تجزیه‌وتحلیل داده‌ها بپردازد.

شما به عنوان صاحب کسب‌وکاری که به دنبال فاصله گرفتن از نقطه شکست است باید به دنبال بازار دیجیتالی باشید که کالاهای شما را تبلیغ کرده و به مشتریان بالقوه کمک کند تا کالاها و خدمات شما را مشاهده و اطلاعات کاملی درباره اینکه این کالاها و خدمات چگونه می‌توانند به آن‌ها کمک کنند، دریافت نمایند.

استفاده از CRM برای سیستم‌سازی کسب‌وکار

7

مدیریت فروش و بازاریابی، یک حوزه حیاتی برای موفقیت هر کسب‌وکاری است. برای تجربه این موفقیت، کسب‌وکار شما باید ساختار منسجمی داشته باشد و سیستم‌سازی همان چیزی است که این ساختار منسجم را برای شما به ارمغان می‌آورد. سیستم سازی در حوزه کسب‌وکار یک رویکرد استراتژیک است که به دنبال استفاده از ابزارهایی مثل نرم افزار CRM برای سازماندهی، خودکارسازی و بهینه‌سازی کلیه فعالیت‌های مربوط به فروش محصولات و ارائه خدمات است.

به گزارش مجموعه دیدار، زمانی که به سراغ استفاده از سیستم مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) می‌روید، امکان ردیابی بهتر فرصت‌های فروش، دسته‌بندی مشتریان و شخصی‌سازی ارتباطات با آنان فراهم می‌شود. نتیجه طبیعی استفاده از چنین ابزاری چیزی جز افزایش بهره‌وری، بهبود تجربه مشتری، کاهش خطاها و افزایش سودآوری نخواهد بود. جالب است بدانید که در کشورهای توسعه‌یافته حدود 91 درصد از کسب‌وکارهای بالای 11 نفر از CRM استفاده می‌کنند و آموزش سیستم سازی کسب و کار برای آن‌ها ضروری است.

8

به یاد داشته باشید که در عصر حاضر، مدیریت موثر روابط با مشتریان، ثبت تعاملات، پیگیری وظایف و برنامه‌ریزی‌ها بدون استفاده از سیستمی مثل مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) امکان‌پذیر نخواهد بود.

مثالی عملی از کسب‌وکار نجات یافته با کمک دستورالعمل فوق!

در حال حاضر در سراسر جهان، شرکت‌ها از پلتفرم‌های داده تجاری پیشرو برای متمایز کردن خدمات خود، ایجاد مدل‌های کسب‌وکار جدید و ارائه بهترین تجربه مشتری در کلاس خود استفاده می‌کنند. به عنوان مثال، تخمین زده می‌شود که آمریکایی‌ها حدود 30 درصد از غذا و داروی خود را به دلیل زنجیره تأمین ناکارآمد هدر می‌دهند.

حال، Seeloz متعهد به رفع این مشکل از طریق فناوری هوشمند شده است. سیستم OOS با بهره‌گیری از هوش مصنوعی تاریخ انقضای محصول را بیش از 50 درصد کاهش داده و از طریق راه‌حل‌های زنجیره تأمین هوشمند، هزینه کلی عرضه را بین 5 الی 20 درصد کاهش داده است.

سیستم‌سازی؛ راه نجات کسب‌وکار و افزایش فروش!

کسب‌وکارها باید هم‌پا با فناوری رشد کنند و عقب ماندن از روند موجب شکست و حذف آن‌ها می‌شود. در دنیایی که سیستم‌سازی کسب‌وکار برای رشد بهینه کسب‌وکار لازم و ضروری است، صحبت از شیوه‌های سنتی بازاریابی و مدیریت مشتری می‌تواند خیلی زودتر از حد انتظار به شکست یک کسب‌وکار نوپا و حتی قدیمی منجر شود.

استفاده از نرم‌افزارهای تخصصی سیستمی‌سازی کسب‌وکار مثل CRM کار چندان سختی نیست به شرطی که از مشاوره یک تیم حرفه‌ای ببرید. از همین رو برای دیدن لیستی از بهترین crmها میتوانید مقاله بهترین نرم افزارهای crm دیدنگار را مطالعه کنید.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید