شکست کودتای شاهزاده «هاینریش» در آلمان

رسانه‌ های آلمانی با استناد به نهادهای امنیتی از یک عملیات گسترده ضد تروریستی در سراسر آلمان به منظور خنثی سازی یک پروژه برای سرنگونی دولت و روی کار آوردن سیستمی جایگزین خبر دادند که تحقیقات درباره آن همچنان در حال انجام است.

شکست کودتای شاهزاده «هاینریش» در آلمان

 صبح امروز (چهارشنبه) نهادهای امنیتی آلمان در چندین عملیات گسترده علیه یک سازمان تروریستی مرتبط با به اصطلاح "جنبش رایشبورگر" یا "شهروندان رایش" که با جنبش‌های شهروندی مستقل در آمریکا و دیگر مناطق شباهت‌هایی دارد اقدام کردند. گفته می شود که این گروه افراطی دست راستی قصد سرنگونی دولت را داشته است.

به نوشته رسانه ها گفته می شود که آنها برنامه ریزی یک کودتا را داشتند و در برخی موارد با سلاح نیز آموزش می دیدند. دادستانی کل فدرال آلمان 25 نفر را از صحنه به اصطلاح شهروندان رایش دستگیر کرد. سخنگوی دادستانی فدرال آلمان در کارلسروهه گفت که در این عملیات حدود 3000 افسر پلیس صبح روز چهارشنبه در یازده ایالت فدرال آلمان در حال انجام وظیفه بودند.

این سازمان تروریستی می خواست سیستم دولتی را در آلمان سرنگون کند و سیستم دولتی خود را جایگزین آن کند که اصول اولیه آن قبلاً بررسی شده بود.

اعضای آن برای مرگ در راه انجام این عملیات آماده بودند. گفته می شود 22 نفر از دستگیر شدگان از اعضای این سازمان تروریستی هستند که دو نفر از آنها از سرکردگان این سازمان هستند. سه نفر دیگر حامی این سازمان محسوب می شوند. سخنگوی دادستانی کل فدرال آلمان گفت که 27 مظنون و متهم دیگر نیز در این ارتباط وجود دارند.

بیش از 130 عملیات جستجو انجام شده است. این سخنگو گفت: ما هنوز نامی برای این انجمن تروریستی نداریم. بر اساس یافته ها تئوری توطئه مطرح است.

در بیانیه ای آمده است: اعضای این گروم تروریستی قاطعانه بر این عقیده بودند که آلمان در حال حاضر توسط اعضای یک دولت به اصطلاح عمیق اداره می شود. بر اساس این اعتقاد، حمله توسط یک تشکل مخفی برتر از نظر فنی متشکل از دولت ها، سرویس های اطلاعاتی و ارتش کشورهای مختلف از جمله فدراسیون روسیه و ایالات متحده آمریکا دور از ذهن نیست.

اعضاء این انجمن باید حداکثر تا پایان نوامبر 2021 این گروه را تأسیس می کردند. بدنه مرکزی آن یک «شورا» است که شبیه کابینه یک دولت عادی دارای بخش هایی مانند دادگستری، امور خارجه و بهداشت است. دادستان فدرال آلمان گفت: اعضای این «شورا» از نوامبر 2021 به‌منظور برنامه‌ریزی برای تصاحب قدرت در آلمان و ایجاد ساختارهای ایالتی خود، به طور منظم جلساتی را برگزار کرده‌اند.

تمرکز این عملیات ضد تروریستی بر صحنه شهروندان رایش شهر باد لوبنشتاین در شرق تورینگن است. هاینریش سیزدهم شاهزاده رویس، که مدتهاست توسط محققان به محیط بورژوازی رایش نسبت داده می شود، در آنجا زندگی می کند.

این کارآفرین 71 ساله دارنده املاک و مستغلات فراوان ساکن فرانکفورت آم ماین و صاحب یک کلبه شکار در باد لوبنشتاین در شرق تورینگن مظنون اصلی است. طبق یک بیانیه مطبوعاتی، قرار بود وی در یک ایالت جدید، نایب السلطنه شود. همچنین بیرگیت مالساک-وینکمن یکی از اعضای سابق پارلمان از حزب افراطی جایگزینی برای آلمان نیز در میان متهمان است.

برخی از اعضای مظنون بازوی نظامی این انجمن هم احتمالا در ارتش آلمان خدمت کرده بودند. آنها می خواستند برای سرنگونی برنامه ریزی شده دولت، اعضای ارتش و پلیس را استخدام کنند.

تحقیقات دفتر دادستانی فدرال همچنین علیه یک سرباز از فرماندهی نیروهای ویژه ارتش آلمان (KSK) و چند تن از نیروهای ذخیره انجام می شود. یک سخنگوی سرویس ضد جاسوسی نظامی (MAD) گفت که این سرباز فعال در کارکنان KSK بوده است.

بر اساس اطلاعات خبرگزاری آلمان این سرباز مظنون یک درجه دار است. بر این اساس، خانه و دفتر وی در پادگان گراف زپلین در کالو (بادن-وورتمبرگ) مورد بازرسی قرار گرفت.

بر اساس اطلاعات منتشر شده ، افراد دستگیرشده در بادن-وورتمبرگ، باواریا، برلین، هسن، نیدرزاکسن، زاکسن و تورینگن و یک نفر هم در اتریش و یکی در ایتالیا دستگیر شدند. همچنین در براندنبورگ، نوردراین-وستفالن، راینلاند-فالتز و زارلند جستجوهایی انجام شد. سخنگوی دادستانی فدرال می‌خواهد امروز چهارشنبه بازجویی از اولین دستگیر شده را آغاز کند.

مارکو بوشمان، وزیر دادگستری فدرال آلمان، این حمله سراسری را یک "عملیات ضد تروریستی" توصیف کرد. این مقام آلمانی در توییتر نوشت: دموکراسی تدافعی است: یک عملیات بزرگ ضد تروریستی از صبح امروز در حال انجام است. گفته می شود که نقطه شروع تحقیقات ارتباط بین اعضای انجمن اکنون منحل شده و اعضای گروه "میهن پرستان متحد" است که در آوریل دستگیر شدند و گفته می شود قصد ربودن وزیر بهداشت فدرال آلمان را داشتند.

"رایشبورگر" افرادی هستند که جمهوری فدرال آلمان و ساختارهای دموکراتیک آن را به رسمیت نمی شناسند. آنها اغلب از پرداخت مالیات امتناع می ورزند و با مقامات در تضاد هستند.

منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید